BEBEĞİMİN KALP ATIŞI YOK:(

Asu_06

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
25 Mart 2015
10
1
40
Kızlar Merhaba
Şuan itibariyle 6+5 günlik hamilyim 2 gündür aşmları dmla şekline kanamam oldu belimde çok ağrı var. doktora gittim alttan ultrasonl baktılar kesenin içi dolu ama kalp atışı yomuş 5 gn snra tekrr muayneye çağırdırlar fzl ümitlenmyin dedi doktor. Birde kesenin yeri rahim ağzınyakınmış buda sorunmu cevaplrınızı bekliyorum

İnş doktorun dediği gibi olmazda bebeğin tutunur canım allah yardım eder bol bol dua et kalp atışlarını ileriki haftalarda duyanlar çok bu forumda o kadar ilginç şeylere şahit oldum ki üzme kendini sakın

eceonur teşkkürler iyi dileklerin için pazartesiyi beklemiycem yarında başka dktora gitmeyi düşünüyorum. Allah herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin.

bugün son kez özel hastaneye doktora gittik alttan baktılar kalp sesi yok daha biyik ultrasona girdim yine kalp sesi yok tam 7 haftalık gebeyim bebek + de kalmış kalbi atmıyor yarın kürtaj olcam allah tüm annelere sabır ve sağlıklı çocuk versin zoru durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…