Merhaba arkadaşlar.Gebeliğimi vajinal ultrasonla 6 hafta 1 gun olarak olctu doktor. Bugun kalp atısı ıcın gıttık. Once karından ultrasonla baktı goremedı. Sonra vajinal ultrasonla baktı. Ondada bebegı gorduk. Kalp kıpırtısını da gorduk. Ama yavas hareket edıyordu. Sonra dedıkı normalde o noktada kırmızı bır belırtı gosterır cıhaz. O yok dedı. Kalp atısını duymak ıcın muhtemelen ses dalgası gonderdı. Ama cıhaza yansıyan bı ses olmadı. Yanı sesını duyamadık. Bu tıp gebelıklerde malesef kaybedıyoz dedı. Yuksek ıhtımal dusecek dedı. Bı hAfta sonraya cagırdı. Hazırlık lı ol dedı. Bir hafta sonra gittiğimizde bebek kendini toparlayıp kalp atışı hızlanırsa düzelecek ama tersinin olma ihtimali çok yüksek dedi. Benim gibi bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin kalp atışı ultrason görüntüsünde çok yavaş!
- Konu Sahibi ttomris
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 25 Eylül 2017
- 1.507
- 2.037
- 133
Ya bu doktorlar gercekten cıldırmıs 6 haftalik bebek kalp atışı daha yeni başlamış niye insanların canını sıkarlar yok oyle birsey kardeşim yok yani 6 haftalık bebekte sen kıpırtıyı gordugune sükür et daha cok yeni ne sesi bekliyorsun haftaya kafan rahat git daha iyi duyulacak korkmayın degistir o doktoruda gercekten bak
Ya bu doktorlar gercekten cıldırmıs 6 haftalik bebek kalp atışı daha yeni başlamış niye insanların canını sıkarlar yok oyle birsey kardeşim yok yani 6 haftalık bebekte sen kıpırtıyı gordugune sükür et daha cok yeni ne sesi bekliyorsun haftaya kafan rahat git daha iyi duyulacak korkmayın degistir o doktoruda gercekten
Evet değistireceğiz. Başka bir doktorla görüştük. Muhtemelen bi rahatsızlıgım olmazsa beş güne kadar ona görüneceğiz. İnşallah yanıltırız doktorları.Bugün kontrolümde bana da aynısını dedi doktor. Benimki hafta olarak geriden geliyor bir de. Bir hafta sonraki kontrolde belli olacak ne olacağı
- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
Ya kendinize stres yapacak sebep arıyosunuz, 6 haftada biz sadece booomboş bi kese gördük bebek yoktu içinde bırakın kalp atışını, 7 hafta bitince gittim kalp atışı o zaman belli oldu hamileliğin başında geç döllenme olmuş olabilir ve ya herkesin bebeği aynı gelişimde olmayabilir sabredin tevekkül edin ve bekleyin hamilelikte her şeyi kafaya takarsanız 9 ay asla geçmezMerhaba arkadaşlar.Gebeliğimi vajinal ultrasonla 6 hafta 1 gun olarak olctu doktor. Bugun kalp atısı ıcın gıttık. Once karından ultrasonla baktı goremedı. Sonra vajinal ultrasonla baktı. Ondada bebegı gorduk. Kalp kıpırtısını da gorduk. Ama yavas hareket edıyordu. Sonra dedıkı normalde o noktada kırmızı bır belırtı gosterır cıhaz. O yok dedı. Kalp atısını duymak ıcın muhtemelen ses dalgası gonderdı. Ama cıhaza yansıyan bı ses olmadı. Yanı sesını duyamadık. Bu tıp gebelıklerde malesef kaybedıyoz dedı. Yuksek ıhtımal dusecek dedı. Bı hAfta sonraya cagırdı. Hazırlık lı ol dedı. Bir hafta sonra gittiğimizde bebek kendini toparlayıp kalp atışı hızlanırsa düzelecek ama tersinin olma ihtimali çok yüksek dedi. Benim gibi bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
- 27 Aralık 2021
- 852
- 1.360
- 63
Geriden gelme normal, hafta belirlenen tarihten sonra bi hafta adetiz bi haftada yumurtlama süresi desen en az 2 hafta fazladan hesaplanıyo ve çoğu kadının yumurtlama tarihi tutmayabiliyo o yüzden canınızı sıkmayın bende geç duydum kalbiniBugün kontrolümde bana da aynısını dedi doktor. Benimki hafta olarak geriden geliyor bir de. Bir hafta sonraki kontrolde belli olacak ne olacağı
- 24 Mayıs 2017
- 7.487
- 14.676
- 248
- 34
Tam cildirmalik. 8 haftada kalp atisini duymayanlar var. Daha minicik kalbi yeni olusuyo 6 haftada cogu kisi duymaz bile kalp atisini. Evet 1 hafta bekleyin ama baska doktora gidin lutfen. Azicik insanlarin duygularini hallerini anlamali ozellikle kadin dogumcularMerhaba arkadaşlar.Gebeliğimi vajinal ultrasonla 6 hafta 1 gun olarak olctu doktor. Bugun kalp atısı ıcın gıttık. Once karından ultrasonla baktı goremedı. Sonra vajinal ultrasonla baktı. Ondada bebegı gorduk. Kalp kıpırtısını da gorduk. Ama yavas hareket edıyordu. Sonra dedıkı normalde o noktada kırmızı bır belırtı gosterır cıhaz. O yok dedı. Kalp atısını duymak ıcın muhtemelen ses dalgası gonderdı. Ama cıhaza yansıyan bı ses olmadı. Yanı sesını duyamadık. Bu tıp gebelıklerde malesef kaybedıyoz dedı. Yuksek ıhtımal dusecek dedı. Bı hAfta sonraya cagırdı. Hazırlık lı ol dedı. Bir hafta sonra gittiğimizde bebek kendini toparlayıp kalp atışı hızlanırsa düzelecek ama tersinin olma ihtimali çok yüksek dedi. Benim gibi bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
- 5 Mayıs 2021
- 224
- 398
- 53
Merhabalar. Malesef bugun aldılar bebeğimi. 4ayrı doktora gıttık. Hepsini de araştırarak iyi bilinen doktorlardı. Hepsi de aynı şeyi söylediler. 6 hafta 1 gün olarak ölçtüğünde bradicardi teşhisi (kalp atışının çok düşük olması) konulduğu için, bu tip durumlarda malesef böyle sonuçlandığını soyledıler. Her gıttıgımız doktora da gün aralıklarıyla gittik. 6 hafta 2 günlük olarak tamamlanmıs gebelik. Kalp atımı durdu. Buna ragmen 4 gün daha bekledik. En son bugün gittik kesenın yapısı tamamen bozulmuştu. Artık yapacak bişey olmadıgını anladık. Şuan kürtaj sonrası eve dönüş yolunda yazıyorum. Bu tıp gebelik saglıksız, kromozom bozukluğu, sakat doğumlara sebep olur dedıler. Benim ilk gebeliğimdi. İlk gebeliklerde de sık karşılaşılan bir durum oldugunu soyledıler. Hatta ıkı doktorunda ilk çocukları böyle sonuclanmıs. Her kayıp üzüyor evet. Biz çok istedik. Nasıp değilmiş. Öncelik senin sağlığın. İnşallah seninki benimki gibi olmaz. Moralını herzaman yuksek tut. Herzaman istisnalar vardır. Rabbim her isteyene saglıklı bebekler nasıp etsin. Sana da inşallah Saglıcakla kalman dileğiyle
Merhabalar, biz de bugün son kontrolumuze gittik. Maalesef benimkinin de kalbi durmuş hatta hafta olarak gerilediğini söyledi doktor. Kesede bozukluk oluşmuş. Kan sulandirici kullandığım için pzt kurtaj olacağım. Umarım herkese sağlıklı, hayırlı gebelikler bebekler nasip olsunMerhabalar. Malesef bugun aldılar bebeğimi. 4ayrı doktora gıttık. Hepsini de araştırarak iyi bilinen doktorlardı. Hepsi de aynı şeyi söylediler. 6 hafta 1 gün olarak ölçtüğünde bradicardi teşhisi (kalp atışının çok düşük olması) konulduğu için, bu tip durumlarda malesef böyle sonuçlandığını soyledıler. Her gıttıgımız doktora da gün aralıklarıyla gittik. 6 hafta 2 günlük olarak tamamlanmıs gebelik. Kalp atımı durdu. Buna ragmen 4 gün daha bekledik. En son bugün gittik kesenın yapısı tamamen bozulmuştu. Artık yapacak bişey olmadıgını anladık. Şuan kürtaj sonrası eve dönüş yolunda yazıyorum. Bu tıp gebelik saglıksız, kromozom bozukluğu, sakat doğumlara sebep olur dedıler. Benim ilk gebeliğimdi. İlk gebeliklerde de sık karşılaşılan bir durum oldugunu soyledıler. Hatta ıkı doktorunda ilk çocukları böyle sonuclanmıs. Her kayıp üzüyor evet. Biz çok istedik. Nasıp değilmiş. Öncelik senin sağlığın. İnşallah seninki benimki gibi olmaz. Moralını herzaman yuksek tut. Herzaman istisnalar vardır. Rabbim her isteyene saglıklı bebekler nasıp etsin. Sana da inşallah Saglıcakla kalman dileğiyle
- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 42
- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 42
- 22 Kasım 2019
- 73
- 47
- 38
- 34
Merhaba bende benzer şeyler yaşadım. 6+4 ken kalp atışını duyduk sonra 7+2 ken doktor çok yüksek değil 140 falan atmalıydı ama 110 dedi ve bir hafta sonra gel dedi. Ben sonrasında dayanamayıp başka bir doktora gittim ve hiç ses yoktu. Dünde kürtaj oldum. Allah kimseye yaşatmasın ama ilk gebeliklerde çok oluyor sanırım. Bir çok kişi bunu yaşıyor ve anne adayı için çok kötü bir durum olsada hayırlısı bu demek ki diyor insan sonuçta vücüdümüz sağlıksız olan hiç birşeyi tutmuyor. Kromozomsal bir sıkıntı olduğunda böyle olabiliyormuş
- 1 Temmuz 2016
- 47
- 31
- 88
- 41
Merhaba. Bende aynı durumdayım o yüzden merak ettim. Bebeğiniz suan ne durumda. Allahim inşallah toparlamistir.sizin kalp atışı ilk kac çıkmıştı acabaMerhaba arkadaşlar.Gebeliğimi vajinal ultrasonla 6 hafta 1 gun olarak olctu doktor. Bugun kalp atısı ıcın gıttık. Once karından ultrasonla baktı goremedı. Sonra vajinal ultrasonla baktı. Ondada bebegı gorduk. Kalp kıpırtısını da gorduk. Ama yavas hareket edıyordu. Sonra dedıkı normalde o noktada kırmızı bır belırtı gosterır cıhaz. O yok dedı. Kalp atısını duymak ıcın muhtemelen ses dalgası gonderdı. Ama cıhaza yansıyan bı ses olmadı. Yanı sesını duyamadık. Bu tıp gebelıklerde malesef kaybedıyoz dedı. Yuksek ıhtımal dusecek dedı. Bı hAfta sonraya cagırdı. Hazırlık lı ol dedı. Bir hafta sonra gittiğimizde bebek kendini toparlayıp kalp atışı hızlanırsa düzelecek ama tersinin olma ihtimali çok yüksek dedi. Benim gibi bir durum yaşayan varsa yardımcı olabilir mi? Teşekkür ederim şimdiden.
- 1 Temmuz 2016
- 47
- 31
- 88
- 41
Senin yine 100. Ben bugün gittim kalp atışı duymak için. 6+6 gebeyim. Benimki 81 çıktı. Haftaya tekrar gitcez. Ağlıyorum tutamıyorum kendimiMerhaba lütfenn bakarmısınızz
Bebeğim 7 hafta 3 günlükken vajinal muayneyle kalp atışını dinledik atış dakikada 100 dedi bşy demedi. Burda araştırdım en az 120 olması gerekiyormuş. bilen anlayan başına gelen var mı?
- 24 Şubat 2017
- 280
- 71
- 98
- 42
1 hafta beklemeden gitsen keşke. İki günde değişiyor cnm.. nasıl durumun?Senin yine 100. Ben bugün gittim kalp atışı duymak için. 6+6 gebeyim. Benimki 81 çıktı. Haftaya tekrar gitcez. Ağlıyorum tutamıyorum kendimi
- 1 Temmuz 2016
- 47
- 31
- 88
- 41
Bugun kürtajla bebeğim alındı. Malesef kaybettik1 hafta beklemeden gitsen keşke. İki günde değişiyor cnm.. nasıl durumun?
Sibel hanım mrbalar,suanki durumunuz nedir acaba,insallah hersey yolundadir1 hafta beklemeden gitsen keşke. İki günde değişiyor cnm.. nasıl durumun?