Bebeğimin kalp atışı duyulmuyor

Ahizen

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Aralık 2016
21
2
1
Arkadaşlar merhaba ben 7 haftalık hamileyim ve bebeğimin kalp atışını duyamiyoruz üstelik birde idrar yollarında enfeksiyon çıktı bobreklerime vuruyor ağrısı dr antibiyotik verdi hic kullanmak istemiyorum ama mecburum onu kullanınca da bende koyu kahverengi kanlı bi akinti geliyor başına gelen tecrübeli anneler var mı lütfen yardımcı olun..

Bende 7.haftaya kadar duyamadim kalp atisini alttan muayene oldum vardi ultrasonda duyulmadi.

Bir haftaya en gec duyulur diye dusunuyorum.

İdrar yolu enfeksiyonu ilk hamileligimi ogrendigimde vardi halada var antibiyotik kullandim tek doz gece suya karistirilip icilenden. Kesinlikle kullan idrar yolu enfeksiyonu dusuge erken doguma sebep oluyo
. İnsallah iyidir bebeginn

[QUOTE="candy4, allah razı olsun inşallah iyidir. Kullandığım ilacın adı İNCEPTUM diye bi ilaç bunu kullanınca koyu kahve kanlı bi akinti geliyor leke de denebilir sizde de oldu mu aynısı

[QUOTE="candy4, allah razı olsun inşallah iyidir. Kullandığım ilacın adı İNCEPTUM diye bi ilaç bunu kullanınca koyu kahve kanlı bi akinti geliyor leke de denebilir sizde de oldu mu aynısı
Hayir kanamam hic olmadi oyle koyu renkli akintimda doktoruna soyledinmi bu durumu?

[QUOTE="candy4 ilk dr uma söyledim büyük parçalar olmadıkça sıkıntı olmaz dedi. Kalp atışlarını da duymayinca dr değişikliği yapmaya karar verdik o dr da 8. Haftamda gitmek istiyorum şu an 7 . Haftadayiz inşallah o zaman duyarız diye. Bide benim bobregime vurdu agrilar ciddi bi şekilde sizde oldu mu ?

Evet hemde cok kotu agri cekdim bobregimden ozellikle sol tarafimdan 3 gun yatamadim.

[QUOTE="candy4, size de çok geçmiş olsun rabbim herkesin yardımcı olsun her zaman tecrubelerinizden yararlanmak isterim çok teşekkür ederim.

Tesekkur ederim amin. Estafurullah canim bildigim kadariyla yardim etmeye calisdim. İnsallah duyarsin miniginin kalbinii

Canim bende ayni sorunu yasiyorum.Dün dr gittim 6 haftalik hamileyim tüp bebekle alttan bakti ama kalp atislarini göremedi drum.Kese var icinde bir noktada var ama kalp atislarini göremedim daha kücük görünüyor hafraya gel kesin anlariz herseyi dedi ve hersey gayet güzel rahim temiz görünüyor dedi.Kan testimde buhafta hcg de güzel yükselmis olmasi gerektigi gibi.Kabamam yada agrimda yok cok sükür benim.Acaba sende herhangi bir sorun varmi agri kanana gibi yada drun sana neden atmadigini söyledimi.Bende dünden beri kafayi yicem cünkü önceki gebeliklerimde 6. haftamda hep görünürdü kalpatisi bende.

[QUOTE="adanali, benim ağrım yok mide bulantim bile yok düşünün çok rahat bi hamilelik geçiriyordum taki idrar yollarimda ki iltihap olana kadar o çok kötü bi ağrıydi ama geçti çok şükür antibiyotik kullanıyordum kanlı kahverengi akinti gelince korktum bıraktım şimdi de iyiyim ağrım da yok hafta içi gidecez açıkçası çok korkuyorum moralim bozuk herşeyi kabullenme evresine geldim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…