bebeğimin kalp atışı duyulmadı :( çok üzgünüm, yardım edin :(

pinarali

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2013
285
4
96
Sivas
arkadaşlar 5+5 günlük gebeyim,dün kasıklarım ağrıdı bugün de kahverengi leke geldi

doktora gittim alttan muayene etti bebeğin kesesi oluşmuş bebek de 4mm ama kalp atışını duyamadım dedi,

başka bir doktora gitti o karnımdan muayene etti keseyi boş görüyorum kalp atışı da yok dedi, belki küçük olduğundandır, 2 hafta sonra gel bakalım dediler

daha önce de böyle bir konu açılmış, okudum ama sorumun cevabımı tam bulamadım

benimle aynı durumu yaşayıp 2 hafta sonra kalp atışını duyan bebeği gören oldu mu?
yardımlarınızı beklerim, sevgiler

Son düzenleme:
üzülme 1 hafta sonra tekrar git dr benimde geç atışları duyuldu Allah nasip etmişse olur.

bazı gebeliklerde kalp atışı geç başlayabiliyor bence korkma haftaya tekrar git doktora

arkadaşlar verdiğiniz cevaplar için çok teşekkür ederim,
inşallah haftaya beklediğim o sesi duyarım..
doktor 6 haftalık olmuş duyulması lazımdı diyerek umudumu çok kırdı, inşallah hayırlısı olur demekten ve beklemekten başka çarem yok

kalp atışları için daha erken zaten ben 6+4 de duymuştum 8.hftada duyanlarda var biraz bekle bence allah hayırlısını versin

üzülme canım bende 7 haftalıkken duydum 5 haftalık ken gitmiştim utrasonla muayenede kese gorulmuştu 7 haftalıkken gel demişti ozaman duyduk kalp atışlarını sende bidaha gittiğinde duyucaksın

canım yine burda bi arkadaşımızdada aynı şey yaşandı. şimdi karnında büüyüyor bebişi. çok sıkıntı duyuyorsan onun için dua et.

sevgili muhat, cevabın için çok teşekkür ederim
böyle örneklerin olması gerçekten çok umut verici inşallah en hayırlısı olur ..

arkadaşlar bu arada affınıza sığınarak bir sorum daha olucaktı, geç döllenme olabilir mi kalp atışının duyulmamasının sebebi
geç döllenme olsa 4mm olarak gözükür müydü 5+5 te
cevap için şimdiden çok teşekkür ederim...

Son düzenleme:
5 haftalıkken duyulması çok erken en az 6 hafta olması lazım 4mm olması da enteresan ! biraz daha sabret ve bekle duyacağına inanıyorum..

ağzınız bal yesin arkadaşlar inşallah:)
ama gerçekten 5+5 ve 4mm olması beni de düşündürdü

arkadaşlar 6+3 te doktora gittim bebeğin kalp atışları görüldü ama çok küçük olduğundan duyulmadı
yardımlarınız için çok teşekkür ederimm =)

gozunn aydın bebegın daha sonra arayı kapatacaktır merak etme. gec olsun ama olsun:)

arkadaşlar gebe olduğumu duyduğumda çok sevinmiştim ama kalp atışlarını görmek o sevincimi bile bastırdı
hepinizden allah razı olsun yorumlarınızla beni çok rahatlattınız =))

rabbim evladı olanların evlatlarını bağışlasın
bebek bekleyenlere bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bebek isteyen kişilere de hayırlı haberler vermeyi nasip etsin inşallahhh :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…