- 5 Şubat 2013
- 1.705
- 1.072
- 133
- Konu Sahibi alaimisemaa
-
Bugün muayeneye gittim 8 haftalık bebegimin kalp atışı durmuş. Emin olmak için başka bir doktora da gittim o da karnımdan baktı göremedi sonra alttan baktı malesef durmuş kalp atışı gözükmüyor dedi.YYarın kurtaj olacağım. Bana sabır için dua edin. .. :-( :'(
Bugün muayeneye gittim 8 haftalık bebegimin kalp atışı durmuş. Emin olmak için başka bir doktora da gittim o da karnımdan baktı göremedi sonra alttan baktı malesef durmuş kalp atışı gözükmüyor dedi.YYarın kurtaj olacağım. Bana sabır için dua edin. .. :-( :'(
cok uzuldum Allah yar ve yardimcinzi olsun sabrinizi versin tez zamanda yeri dolsunBugün muayeneye gittim 8 haftalık bebegimin kalp atışı durmuş. Emin olmak için başka bir doktora da gittim o da karnımdan baktı göremedi sonra alttan baktı malesef durmuş kalp atışı gözükmüyor dedi.YYarın kurtaj olacağım. Bana sabır için dua edin. .. :-( :'(
Bugün kürtaj oldum. Bende miyom olduğu için miyomdan kurulduktan sonra hamile kalmam geerekiyor. Yani ancak bir yol sonra düşünmem gerekiyormuşçok Üzgünüm ama elimden gelecek bir şey yok. .. vardir bir hayir diyorum. Allah kimseye yaşanmasın
acaba miyomun etkısı mi oldu bu durumda canım doktor bişey dedi mi ? durup dururken neden bir bebegın kalp atısları durur doktor bana ılk kalp atısları duyulduktan sonra rısklerın yüzde 95 azaldıgını sölemıstı
Canim myomla ilgili bir durum yokmus zaten benim myom ceninden uzakta ve rahmin dışında idi. Bebegin geniyle ya da kandaki her hangi bir mikrop vs. Sebeplerden dolayi olurmuş. Sebebini öğrenmek için laboratuvara göndereckler. Öğrenince sizlere yazarım.
Çok teşekkür ederi. İnsan kendi gibi şeyler yaşayanlari görüp onlardan tavsiyeler duydukca daha iyi oluyor. Allah razi olsun. Ben en az bir yıl gebeliği dudunemeyecegim malesefcanim çok geçmiş olsun bende mayısta bebeğimi kaybettim, kürtaj oldum , 8 .haftada kalbi durmuş 3 hafta içimde ölü kalmış ,11.haftada öğrendim, 3 doktor gezdim inanmadım hepside aynı şeyi söyledi, 2-3 adet sonra tekrar kalabilirsin ama 3 adet korun dedi doktorum 3. adetim yeni bitti, yaklaşık bir ayda ben koruncam o sırada iyi besleneyim diyorum pıhtılaşma testi yaptırdım sonucum belli olsun ona göre doktor kal derse başlıcam çalışmalara, seni çok çok iyi anlıyorum, ama sabır dile, salavat çek , isyan etme, ben çok büyük depresyona girmiştim, her sorana aynı şeyi anlat o an tekrar tekrar o anı yaşa, ağlama krizleri vs gece gündüz yok hayat durmuştu sanki, sonra veren allah aldı dedim herşeyde hayır vardır dedim, bu dönemde dostumu düşmanımı tanıdım moral vereceği yerde laf sokanları da gördüm , hepsini uzaklaştırdım, unutmaya çalışıyorum her duamda bebeğime de bağışlıyorum , kk da bizim gibi olanlar dolu, birbirimize moral veriyoruz, akıl alıyoruz, dualar okuyoruz toplanıp yeniden hamilelik için, sende toplıcaksın kendini, yeterki kontrolünü yaptır , dr.un kötüyse hemen değiştir, ben hep drun ihmallığından çektim, antibiyotik bağırsaklarımı bitirmiş amip oldum tekrar antibiyotik derken alt üst oldum, hepsinin nedeni iltihabım çıkmıştı hamileyken dr bişy olmaz demişti yumurtalığımı doldurmuş şişmiş onu temizleyene kadar bağırsaklarım mahvoldu , doktorunda çekinme sor herşeyi, toxoplazmaya baktır , etten de ölebiliyormuş, ben şimdi kan pıhtılaşması varmı diye test yaptırdım bulunduğum şehirde yoktu taaa memlekete gittim orda yaptırdım 1 aydan çıkcak ona göre tedbirimi alaym dedim, normalde 2-3 düşük olmadan bakmıyorlarmış , kadın doğumcular üni hastanelerinde bakıyorlarmış ben direkt hematolojiye gittim, yaptılar, ya pıhtılaşmadan beslenemeyip ölüyorlarmış, ya iltihaptan, ya toxoplazmadan, ya da eşinle kromozom bozukluğundan , benim ilk gebeliğimdi, adet olduğunda civan perçemi iç için iyice temizlensin, üşütme , allaha sığın , üzülmemeye çalış, hep dua et canim, rabbim sabır versin herşeyde hayır var , bi sürü öle çocuğu ölüpte tekrar bi sürü çocuğu olan ablalar var burda, inş bizde en kısa zamanda bebeğimizi kucağımıza alcaz , rabbim yar v yardımcın olsn canim. umarım faydası olur yazdıklarımın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?