- 2 Mayıs 2015
- 497
- 634
- 36
-
- Konu Sahibi Semrakaya28
Tesekkur ederim bebegim 40 haftalikti son gunlerimizdeydikRabbim sabır versin çok üzüldüm.drun . bişey demedimi??şu zamanda hamile kalabilirsin diye ..Nekadarlıktı bebeğin??
Tesekkur ederim canimRabbim sabır versin cok uzucu bi durum doktorun bişey demedimi ben 7 haftalıkken dusuk yaptıgımda 3 ay dikkat et demisti doktorum ama senin sezeryanın var 2 yıl ıstıyolar sezeryanda normalde ama bunu en ıyı doktorunla konusman lazım Rabbim yar ve yardımcın olsun
Tesekkur ederim canim
Tesekkur ederim 2,5 ay cok kisa degil mi?Basin sagolsun canm gercekten cok zor bi durum acaba fazla kalinca mi kalbi durdu melek olmus
Gercekten kotu bi durum tam dogmasi grekirken .
Rabbim daha kotulerini yasatmasin insallah
Normalde korunma suresi verirler ama bende sezeryandan 2.5 ay snra.hamile kaldim bisey olmuyo yanii
Tesekkur ederim bazilari 1-2 sene sonra hamile kalabilirsin diyoBenim bi arkadaşımda sezeryandan 5 ay sonra 2. Bebişine hamile kaldı..doğum yaptı artık tıp ilerledi bişey olmadı yani.. İnş en kısa zamanda sağlıkla evladını kucağına alırsın cnm.. Allah sabır versin
Tesekkur ederim 2,5 ay cok kisa degil mi?
Bu ay ve onumuzdeki aylarda calismalara baslicaz insallah tutarEvet kisa ama kazayla oluyo iste napicaksin canim.verende allah alanda
Ins cnm hakkinda hayrlisi olsnBu ay ve onumuzdeki aylarda calismalara baslicaz insallah tutar
Benim bir arkadaşım 38 haftalık ölü doğumun ardından 5. Ayda hamile kaldı. Şimdi gayet sağlıklı bir evladı var. Darısı sana olsun canım. Rabbim bir daha yaşatmasınBebegimin kalbi durdugu icin sezaryenle aldilar tekrar ne zaman hamile kalirim?