- 5 Eylül 2022
- 157
- 69
- 29
- Konu Sahibi maviistanbul
Hanımlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj olanların bebeği zor olur diyorlar ama ben olmak zorunda kaldım doğru mu bu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden kalbi durdu peki? Kanama oluncami farkettinizHanımlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj olanların bebeği zor olur diyorlar ama ben olmak zorunda kaldım doğru mu bu
Lekelenme yaşamıştım tekrar olunca gittim öyle öğrendimNeden kalbi durdu peki? Kanama oluncami farkettiniz
Ne kadar korunmadan sonra korunmasız devam ettinizBende kürtaj oldum bebeğimin kalbi durdu kürtaj olmuştum 9 ay sonra hamile kaldim
Kuuzm 4 ay korundum 5 ay korunmasız denedimNe kadar korunmadan sonra korunmasız devam ettiniz
Başınız sağolsun canım Allah'ım inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bayilttilarmiLekelenme yaşamıştım tekrar olunca gittim öyle öğrendim
Amin inşaALLAH ALLAH razı olsun evet bayılttılarBaşınız sağolsun canım Allah'ım inşallah sağlıklı gebelik nasip etsin inşallah bayilttilarmi
Kuuzm sakin strese girme asla kötü düşünme stres çok etkiliyor tkerar geçmiş olsunAmin inşaALLAH ALLAH razı olsun evet bayılttılar
Sağolasın her kafadan ses çıkıyor zaten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim Allah razı olsunKuuzm 4 ay korundum 5 ay korunmasız denedim
Daha çok yeni inşallah aşıcam hem bedenen hem psikolojik hazır hissettiğimde Allahın izniyle gelecek bebeğimden stresi uzak bi şekilde beklicemKuuzm sakin strese girme asla kötü düşünme stres çok etkiliyor tkerar geçmiş olsun
Merhaba,Hanımlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj olanların bebeği zor olur diyorlar ama ben olmak zorunda kaldım doğru mu bu
Kesinlikle canım her bakımda kendini toparliyacksin Allah'ın izniyleDaha çok yeni inşallah aşıcam hem bedenen hem psikolojik hazır hissettiğimde Allahın izniyle gelecek bebeğimden stresi uzak bi şekilde beklicem
Cümlemizden canım benim sen asla ve asla kimseyi aldırma sakin ben öyle hatalara hiç düşmedim kimseyi dinlemedim kulak asmadim sende öyle yap canım iizn vermeSağolasın her kafadan ses çıkıyor zaten psikolojik olarak zor bir dönemdeyim Allah razı olsun
Doğru değil işini düzgün yapan bir doktor yaptıysa sıkıntı olmaz stres yapmamaya çalışın en büyük zorluk stres çünkü ben de iki kere bunu yaşamak zorunda kaldım, ikinciden 8 ay sonra hamile kaldım(ilk 2 ay korunmuştuk)Hanımlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj olanların bebeği zor olur diyorlar ama ben olmak zorunda kaldım doğru mu bu
Canım ben de 2022 ekimde boş gebelik yüzünden 7 haftalıkken kürtaj oldum biz eşimle 8 ay boyunca hep korunduk korunmayı bıraktığım ay haziranda hamile kaldım öyle diyenlere inanma inşallah en doğru zamanda kucağına alırsın sen de bebeğiniHanımlar bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Kürtaj olanların bebeği zor olur diyorlar ama ben olmak zorunda kaldım doğru mu bu
Ben de dün kontrole gittim 3.ay korunmayı bırakın dedi inşaALLAH Rabbim sağlıkla nasip ederBen de kürtaj oldum kendime zaman verdim rahim toparlasın sağlıklı olsun diye yaza kadar korunmayı düşünüyorum açıkçası
Yine olur neden olmasın hatta tam tersi bence kürtaj olunca daha kolay bile oluyor diyorlar doktorum bile dedi aman ha korunun bir kaç ay yoksa hemen bile direkt hamile kalırsın dedi bana