bebeğimin kalbi atmıyor

sende mi bebeğini kaybettin, nasıl yani canım?

ahh canim benim cogu kizlarin haberi var sanada anlatimmmo yüzden nerde bebegini kaybeden bi kiz görsem biseyler yazma geregi duyuyorum destek icin..benim tam 6 bebek kaybim var..bes hamilelik ama sonuncusunu daha 6 hafta önce ikiz kuzularimi kaybettimmbende kan pihtilasmasi var..herseye bakildi bi o kör olasica hastalik bulundu..ignesini oluyorum aspirin kulaniyorum yine kybediyorumm.kuzumun en büyügü 15 haftalikti.digerleri 8 ve 5 haftalikti...rabbimden sifa istiyorum insalah bizleride selamete cikarirrr...

Son düzenleme:

ayy Allah kimseye yaşatmasın, benim anneminde 4 tane kaybı var, onunkini bir türlü bulamamışlardı, eski zaman tabiki,en sonunda kardeşime hamile kaldığında doktor demişki rahim ağzı yetmezliğin var,dikicez yoksa buda düşer demiş, kardeşim öyle kurtuldu. şimdi 15 yaşında aramızda 11 yaş var.bende anneme benziycem diye çok korkuyorum.
benimde eşimle kan uyuşmazlığım var,ondan olmuş olabilir mi?
bebek alındıktan sonra iğne yaptılar, alınan parçalarıda teste gönderdi doktor, haftaya kontrole gitcez inşalah herşey temiz çıkar.

amin canimm.korkma canim benim sende rahim agzini hamilelikte doktoruna ölctürürsün.bende oda cikmadi..doktorum ölcüyodu sürekli cünkü...bak seninki kan uyusmazligindan olabilir..bi sonraki hamileliginde bebisini kaybetmeden igne olmalisin..

Son düzenleme:
7. Hafta dayım ama bebeğim 5 haftalik gibi görünüyor ve bugün aşırı tansiyon düşüklüğü ile hastaneye gittim doktor kalbi atmıyor dedi kan aldı beta hgc değerine bakmak için umutla bekliyoruz bakalım ne olucak

Merhaba ben yeniyim bir sorum olacaktı bnm ilk gebeligim gayet normal başarılı sorunsuz geçti şuan kizim 4 yaşında ama kızımdan sonra 2 düşük yaptim neden olabilir sizce? Birden neden böyle oldu

Merhaba geçtiğimiz çarşamba günü kontrole gittim normalde bebeğim 7 haftalık ama 1 hafta geriden geliyormuş kalp atışını duyamadık bende ertesi gün başka doktora gittim vajinal yolla ultrasyon baktılar yine duyulmuyor ama bebeğin gelişimi devam ediyor çarşamba gününe kürtaj dediler ama bi umut var mıdır sizce ilk hamileliğim üstelik

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…