• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kakasında mukus var ve çok ağlıyor

ayzit_37

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2024
15
5
1
31
Fotoğraf için kusura bakmayın Lütfen yardım edin doktora da götürüyorum ama net bir şey söylenmedi hiç bu kaka tahlili verdik
Anne sütü alıyor arada bir hipp combiotik mama veriyoruz iki gündür mamayı kestim sürekli ağlıyor sürekli bir huzursuzluk hali var kaka yaparken ıkınıyor sonrasında aşırı derecede aglıyor altını değiştirdikten sonra susturamıyorum resmen

Eklentiler

• IMG_1638.webp
    IMG_1638.webp
    33,7 KB · Görüntüleme: 114
Sürekli ağrısı varmış gibi çırpınıyor hep maflor damla veriyorum her gün sürekli karnı ağrıyor gibi hareketler yapıyor

Fotoğraf için kusura bakmayın Lütfen yardım edin doktora da götürüyorum ama net bir şey söylenmedi hiç bu kaka tahlili verdik
Anne sütü alıyor arada bir hipp combiotik mama veriyoruz iki gündür mamayı kestim sürekli ağlıyor sürekli bir huzursuzluk hali var kaka yaparken ıkınıyor sonrasında aşırı derecede aglıyor altını değiştirdikten sonra susturamıyorum resmen
Kaç aylık bebeginiz

%90 süt alerjisi var canım, muhtemelen doktorun alerji Mamasına başlatır

Çocuk doktoru alerjiye yönlendirdi 20gun sonra randevumuz var umarım bi çözüme ulaşırız artık çok bunaldım

Eki Görüntüle 3543586 Bugün yine bu şekilde sümükse kaka yaptı sizce şu kahverengi gibi şey kan mı
Muhtemelen kan canım öncelikle çok geçmiş olsun ve sakin ol. Ben de aynılarını yaşadım 2 ay boyunca kan hiç kesilmedi doktor doktor gezdim. Alerji maması vermemeni öneririm ben doktor önerse bile. Kendin süt ürünleri içeren her şeyi yemeyi kes. 20 gün sonra bu mukusun gittiğini göreceksin.
Ama yeni yaklaşımlar annenin böyle katı bir diyet yapmasını önermiyor. Az az yiyerek çocuğun bağırsaklaırnı maruz bırakman lazım. Benim doktorum öyle söylemişti en azından 9 10 aylık olduğunda da bu mukus durumu geçti. Ama o zamana kadar ne yazık ki çekeceksin. Benim beneğimde hiç uyumuyordu gerçekten çok zor günlerdi

Bugün özel doktora gittik süt ürünlerini paketli gıdaları kesmemi söyledi ve çocuğum bu ay sadece 100gram almış
Doğru dürüst emmiyor bile oldum olası çok seri şekilde emen bir bebek de değil doktor elinde olan numuneden verdi aptamil pregomin onu da hiç beğenmedi içmiyor asla kan tahlili de verdik

Bugün özel doktora gittik süt ürünlerini paketli gıdaları kesmemi söyledi ve çocuğum bu ay sadece 100gram almış
Doğru dürüst emmiyor bile oldum olası çok seri şekilde emen bir bebek de değil doktor elinde olan numuneden verdi aptamil pregomin onu da hiç beğenmedi içmiyor asla kan tahlili de verdik
Evolvia dene bence alerjik bebeklere en iyisi diyorlar

Kan tahlili sonuçlarımız çıktı alerji gözükmüyor ama kakada mukus ve bazen küçük parçalar halinde kan var başına bu şekilde gelen var mı 🤯

Kan tahlili sonuçlarımız çıktı alerji gözükmüyor ama kakada mukus ve bazen küçük parçalar halinde kan var başına bu şekilde gelen var mı 🤯
bağırsak tepkili alerjiler kan testinde çıkmıyor sen kendin eleminasyon yoluyla anlayabilirsin. Hangi şehirde yaşıyorsun normal çocuk doktoruna mı götürdün alerji mi

bağırsak tepkili alerjiler kan testinde çıkmıyor sen kendin eleminasyon yoluyla anlayabilirsin. Hangi şehirde yaşıyorsun normal çocuk doktoruna mı götürdün alerji mi
İstanbul’da oturuyorum
Çocuk doktoruna götürdüm özele alerji için de devlete randevum var ayın 24une hafta içi gelin dedi çocuk doktoru da kontrole

İstanbul’da oturuyorum
Çocuk doktoruna götürdüm özele alerji için de devlete randevum var ayın 24une hafta içi gelin dedi çocuk doktoru da kontrole
Bakalım bi alerji doktoru görsün canım ama kanda çıkmaması alerjisi olmadığı anlamına gelmez diyetine dikkat et inşallah hemen toparlar 🫶🏻

Arkadaşlar selam tekrardan benim kızıma doktorumuz laktoz intoleransı demişti ve relactaz kullanmaya başladık çalışmaya başladım iki gündür tek öğün sma optipro içiyor öncesinde damla veriyoruz dün kaka yapmadı bugün kakasında kırmızı kan gördüm
Demir damlası da kullanıyor sağlık ocağından verilen ikisinden biri etkiledi diye düşünüyorum demir damlasında böyle bir sorun yaşayan oldu mu

Back
X