• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin kakasinda kırmızı lekeler

mucize20

Üye
Kayıtlı Üye
17 Ocak 2016
15
12
8
35
Merhaba kizim 5 aylik anne sutu aliyor.sadece arada kirmizi iplik seklinde 2,3 parca kirmizi leke.oluyor bunlar kan mi bilemedim
Kanli ishal bumu oluyor?
Yada bu nedir basina gelen varmi?
Kizimda ates huysuzluk yok gunde 1 yada 2 kere yapiyor.kaka herzman kakasinda olmuyor.bu lekeler
P_20170114_101856_2.jpg

cnm doktora gtmişsindir çoktan ama ben yazayım benim oğlumdada olmuştu bir kere doktora sordum zorlandıysa olur dedi ama kabız deildi. neyseki bdaha olmadı. doktor eğer tekrarlarsa alerji testi yapalım demişti ama tekrarlamadı. aynısıydı bunun

Benzeri bir durumu 4 ay civarında biz de yaşamıştık hemen fotoğraflarını çektiğim gibi dr a gidip göstermiştim bu kakadan degil idrardan gelmiş onemli bir şey degil demişti takipte ol bir daha olursa bakariz demişti bir daha da olmadı sen de yine dr unuzla konuş ama yine de sakin olmaya çalış ne olduğunu bilmedigimiz için telaş yapıyoruz çoğu zaman çok basit ve sıradan şeyler olduğu ortaya çıkıyor. Umarım bir daha olmaz bebisinde

Back