Merhabalar bebeğim 2aylik, ilk defa kaksinda gorseldeki gibi hem mukus yapısı hem beyaz iplik tarzı şeyler gördüm. Şuanda antibiyotik tedavisi görüyor faranjit başlangıcından dolayı. Görseli doktorumuza da yolladım ama saat geç olduğundsn cevap gelmedi ve panikledigim için tecrübesi olan siz güzel insanlara sormak istedim. Fotoğraf için midesi kalkanlar dan şimdiden özür diliyorum. Ama en iyi görselli anlatabilecegim için koymak zorundaydım. Alerjik bir reaksiyon v.s değildir inşallah
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebeğimin kakasında beyazlık
- Konu Sahibi adel3831
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- kaka problemi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 27 Ağustos 2022
- 4.683
- 7.881
- 88
- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
- 7 Ağustos 2016
- 1.686
- 1.054
- 133
- 19 Kasım 2020
- 22.001
- 48.075
- 548
Doktordan cevap geldi mi merak ettim ne dediMerhabalar bebeğim 2aylik, ilk defa kaksinda gorseldeki gibi hem mukus yapısı hem beyaz iplik tarzı şeyler gördüm. Şuanda antibiyotik tedavisi görüyor faranjit başlangıcından dolayı. Görseli doktorumuza da yolladım ama saat geç olduğundsn cevap gelmedi ve panikledigim için tecrübesi olan siz güzel insanlara sormak istedim. Fotoğraf için midesi kalkanlar dan şimdiden özür diliyorum. Ama en iyi görselli anlatabilecegim için koymak zorundaydım. Alerjik bir reaksiyon v.s değildir inşallah