• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin kakasında beyazlık

adel3831

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2022
2
0
1
26
Merhabalar bebeğim 2aylik, ilk defa kaksinda gorseldeki gibi hem mukus yapısı hem beyaz iplik tarzı şeyler gördüm. Şuanda antibiyotik tedavisi görüyor faranjit başlangıcından dolayı. Görseli doktorumuza da yolladım ama saat geç olduğundsn cevap gelmedi ve panikledigim için tecrübesi olan siz güzel insanlara sormak istedim. Fotoğraf için midesi kalkanlar dan şimdiden özür diliyorum. Ama en iyi görselli anlatabilecegim için koymak zorundaydım. Alerjik bir reaksiyon v.s değildir inşallah

Görsel budur

Eklentiler

• Screenshot_2022-10-21-04-25-58-147_com.miui.gallery.jpg
    Screenshot_2022-10-21-04-25-58-147_com.miui.gallery.jpg
    93,8 KB · Görüntüleme: 47
Bizimkide böyleydi süt ürünlerine alerjisi varmış diyet yapınca düzeldi

Antibiyotikden sonra oldu ise antibiyotikle alakalı ola bilir. Daha öncesinde de varmiydi böyle

Merhabalar bebeğim 2aylik, ilk defa kaksinda gorseldeki gibi hem mukus yapısı hem beyaz iplik tarzı şeyler gördüm. Şuanda antibiyotik tedavisi görüyor faranjit başlangıcından dolayı. Görseli doktorumuza da yolladım ama saat geç olduğundsn cevap gelmedi ve panikledigim için tecrübesi olan siz güzel insanlara sormak istedim. Fotoğraf için midesi kalkanlar dan şimdiden özür diliyorum. Ama en iyi görselli anlatabilecegim için koymak zorundaydım. Alerjik bir reaksiyon v.s değildir inşallah
Doktordan cevap geldi mi merak ettim ne dedi

Back