Çocuk Hastalıkları bebeğimin kakası yeşil ve sümüksü

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

seinfeld

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
31 Mart 2010
176
3
96
İstanbul
arkadaşlar 1 aylık bebeğimin kakası koyu yeşil ve sümüksü.Kakasını fitille yaptı.Ondan olabilir mi acaba?Böyle bişii yaşayan var mı?doktora götürsem mi bilmiyorum

kakasını takip edin aynı şekilde yapmaya devam ederse kaka tahlili yaptırırsınız mikrop kapmış olabilir ama bi daha olmazsa sorun yoktur üşüttüğü için olmuş olabilir

Bizde yaşamıştık aynı sorunu kızım o zaman üç aylık falandı kakası yeşil ve sümüksüydü ve kötü kokuyordu ama ateş vs olmayınca sadece anne sütü almasına reğmen böyle olunca bende doktora götürdüm kaka tahlili yapıldı iltihap çıktı iğne olduk ve kısa sürede geçmişti umarım senin bebeğin de hemen atlatır...

Canım hemen doktora götür kaka örneğini ver, lökosit olabilir bizde de şu an aynı durum var senin mesajını görmemiştim ben de yazdım. Bakalım biizm gibi aynı sorunu yaşayanlar var mı??

Ben daha detaylı yazdım okursan faydası olacaktır.

canım benim bebeğimde 1 kere tek oldu.dr götürüp gaita tahlili verdik.sonuç temiz çıktı ama bu bebekte mikrobik bir durumun olduğunun göstergesiymiş.bide süt alerjisi denilen rahatsızlığın belirtisiymiş.hiç bekletmeden dr a götür allah şifa versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…