Çocuk Hastalıkları bebeğimin kakası siyah?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Arzu:)

AYŞENUR,UM CANIM BENİM:))
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2008
1.008
10
116
43
İzmir
kızlar yaa! bugün bebeğimin kakası siyah yeşil sarı karışıktı..simsiyah bi kaka ilk kez oldu..bilgisi olan var mı? yarın dr.a gidiceğiz inşallah bişey yoktur:a015:

canım demır hapı yada vıtamın kullanıyor musun bebıse???kakanın rengı bu durumlarda degısebılıyor:sm_confused:

cnm korkulcak bişi yok merak etme.benim kızsımdada oluyo bazen.dra gittiğimde drumuz üşütmüş o yüzden dedi.korkulcak bişi yok yani

sağolun kızlar...kan ilacı ve vitamin kullanıyorum ama kızım 9 aylık oldu..bugüne kadar hiç böle bişey olmamıştı...yarın için randevu aldım..inşallah üşütmektendir...önemli bişey yoktur umarım..:Saruboceq:

yediği bişeydendir canım. benim 7 aylık yeğenim var o hep siyah yapıyomuş

benim kızım 4,5 aylık yaklaşık 3 haftadır kakası kına yeşili.dr.a götürdüm tahlil yapıldı ama bişey çıkmadı. hala da yemyeşil... benim de kafama takılıyo vallla

bugün dr.a gittim önemli olmadığını söledi yediğindendir dedi..siyah kaka mide kanaması habercisi olabilir..o yüzden tereddüde düştüm..dr.takip et yeşil bişey verme bi kaç gün eğer tekrarlarsa yine gel dedi..herkese teşekkür ederim kızlara.s.

Peki tahlil yaptırdınız mı .Çünkü kakada mikrop olabilir.Bugün benim kızımda çıktı.Kakası yeşildi süphelendim ve amip çıktı.

tahlil yaptırmadım canım..takip ettim şu ana kadar sorun çıkmadı..yediğindendi sanım tatlım..geçmiş olsun sizea.s.a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…