BEBEĞİMİN KAKASI KIZLAR BİR BAKIN

Fotoğrafı kaldırın. Bir dünya sapık var her yerde. Bu kaka devam ederse alerji açısından değerlendirilsin. Doktorunuza kakası mukuslu dersiniz o anlar zaten.

Siz nasıl bir annesiniz ya? Hasta mısınız? Hadi bebeğinizin kakasını paylaştınız bari cinsel organını paylaşmayın. Bu nasıl bir kafadır ya keşke her önüne gelen üremese, bir ruhsat falan alınsa. Ortalık kaynıyor, hanımefendi oğlunun çükünü bilmem kaç insanın olduğu platforma atıyor bu nasıl bir zırcahilliktir ya. Ayrıca sizin çocuğunuzun takipli bir doktoru yok mu, burası hastane mi biz ne bilelim?

Kaka atabilirsiniz de bezini değiştirip başka yerde ceksenize şuursuz musunuz nesiniz? Hic mu düşünemiyorsunuz. Bu fotoda sorun yok mu ya.

Arkadaşlar yavaş bence herkes aynı yolun yolcusu acemisi sakin olun konusmalara dikkat edelim kimseye ayipyetmeyelim. Resmi kestim ekledim düzenledim ama o şekilde yüklenmiş yüklenmiş haline bakamamistim kusura bakmayın. Nazikçe uyaranlara teşekkür ediyorum. Konu silinmiyor olsa silerd bir şekilde yanlış fotoyu sildim

X