• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin kakasi boyle alerji mi nedeni nedir

penceresizkiz

Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2023
86
10
8
27
Dun 2 defa çok az böyleydi önce ishal sandim ama 2.5 defa tek kaka yaptı ishal değil.galiba sabahta bu şekildeydi gaz çıkararak yaptı bunuda bu arada bebegim 3 aylkk neden böyle acaba alerji olabilir mi hiç böyle olmamıştı

Eklentiler

• 20250202_142643.jpg
    20250202_142643.jpg
    46,7 KB · Görüntüleme: 7
  • 20250202_142637.jpg
    20250202_142637.jpg
    49,6 KB · Görüntüleme: 6
Yediğiniz bir şeyden olmuştur. Kakada kan yoksa endişe etmeyin

Benim oğluşumun da öyleydi. Alerji var diye diyetler yaptım. Kendimi çok yıprattım. Halbuki hepsi geçti 4 aylık olunca. Bebeklerin sindirim sistemi gelişmediği için oluyor bunlar. Kakada kan görülmediği sürece net olarak alerji denemez. Zaten alerjş testleri 1 yaşından önce doğru sonıç vermiyor. Son 2-3 gündür normalden farklı bir şey yediyseniz yemeyin bir daha

İlk defa olduysa normalde yemeyip şimdi yediğiniz bir şeyden olmuştur. Oğlumda çikolata yeyince olmuştu diye hatırlıyorum mesela
Çok düşündüm ama normalde yediğimin dışında hiç bisey yemedim enfeksiyon olabilir mi diye düşünüyorum çok dikkat ediyorum ama bundan öncede dikkat etmeme rağmen 50 gülerken idrar enfeksiyonu geçirdi kızım genel kızlarda daha kolay oluyormuş idrar enfeksiyonu galiba

Çok düşündüm ama normalde yediğimin dışında hiç bisey yemedim enfeksiyon olabilir mi diye düşünüyorum çok dikkat ediyorum ama bundan öncede dikkat etmeme rağmen 50 gülerken idrar enfeksiyonu geçirdi kızım genel kızlarda daha kolay oluyormuş idrar enfeksiyonu galiba
Bağırsakta enfeksiyon olsa kaka rengi baya yeşil oluyor anlarsınız hemen. Onu da yaşadık 🙃

Back