- Konu Sahibi xoxykxuxnaz
-
yaa büyüdükçe 2-3 gün yapmaması normal diye biliyorum. mesela benim oğlum 1 yaşında artık. onun 2-3 gün kakasını yapmaması normal ama 45 günlük bebeğin değil gibi geliyo bana. sen yine de başka bi doktora daha götür ve danış, yazık yaaa.
herkese merhaba kızım çok gazlı gazını çok rahat çıkartıyor ama kakasını kabız olmamasına rağmen 2-3 günde bir yapıyor bir kaç doktora danıştım.kakasını böyle yapması anne sütü çok yaradığı için diyen var,gazını çok çıkardığı için kakasını 2-3 günde bir yapması normal diyen var. ne yapacağımızı bilemiyoruz. fitilde vermek istemiyoruz ama bir türlü kendisi düzenli yapmıyor.. sizce ne yapmam lazım 3 gün normal bir süremi arkadaşlar. bu arada kızım 45 günlük.
allah anasina babasina bagislasin kücük hanimi: bana sorarsan 3 gün normal bir süre bence(dr degilim tabiki) kizin anne sütümü aliyormu? onu belirtmemissin. benim kizimda da ayni sorunlar oldu onun icin ekstra takvim yapmistim bir defasin da 11gün yapmamisti dr götürdüm anne sütü alan bebeklerde bunun normal oldugunu söyledi umarim en kisa zamanda düzelir gecmis olsun canimherkese merhaba kızım çok gazlı gazını çok rahat çıkartıyor ama kakasını kabız olmamasına rağmen 2-3 günde bir yapıyor bir kaç doktora danıştım.kakasını böyle yapması anne sütü çok yaradığı için diyen var,gazını çok çıkardığı için kakasını 2-3 günde bir yapması normal diyen var. ne yapacağımızı bilemiyoruz. fitilde vermek istemiyoruz ama bir türlü kendisi düzenli yapmıyor.. sizce ne yapmam lazım 3 gün normal bir süremi arkadaşlar. bu arada kızım 45 günlük.
benim bebeğim 2 aylık kakasını 4-5gün sonunda yapıyor kabız değil acaba normal mi ? ilk başlar biz müdahale ettik poposuna zeytin yağı sürdük oğle yaptırdık yada fitil attık fitilde hiç iyi değil alışkanlık yapıyormuş çok korktum bende kendi haline bırektım.doktorada götürdük oda ılık suya oturt dedi ateş ölçerle uyar dedi yaptım pek işe yaramadı ne yapmalıyım bilen var mı sorun hala devam ediyor şimdiden tşkler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?