• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin kaka problemi..

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

my_angel_87

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2012
291
3
118
bebeğim 5 günlük ve kakasını yapamıyor.doğduğundan beri günde 3 defa yapıyordu ama bugün ıkınmasına rağmen sabahtan beri yapamadı ve çok ağlıyor o ağladıkça bende ağlıyorum.zeytinyağı sürdük poposuna başka yapabileceğim birşey var mı yaşayan var mı çok üzülüyorum..

ayyy kiyamam daha minnacikk... gecmis olsun bu arada... benim kizim da uc aylikken falan boyle olmustu bir keresinde, termometrenin ucunu poposuna koydugum gibi yapmaya basladi :) ama kaka yapamamasi baska biseyden de kaynaklanabilir, bence gecmezse bir doktora danis.

haa bi de su var, bebegin cok kucuk, ve muhtemelen emziriyorsundur? yeni dogan bebeklerin kakalari normalde baya sivi olur, yani kabiz olmasi yada kakasinin icinde kurumus olmasi gibi sebepler degildir bence. Bi de sunu düsün, bebek yeterince besleniyor mu? aglamasinin sebebi ac olmasindan da kaynaklanabilir? bu yuzden de kaka yapmiyor olabilir? hos bu fikirleri senin emzirdigin varsayimiyla ortaya attim.. tamamen yanlis da olabilir.

Back