Çocuk Hastalıkları bebegimin kafasinda sislikler

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

nurella3449

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Ağustos 2016
197
181
35
Merhaba... 50 gunluk erkek bebegim var. Kafa arkasinda sag ve solda 4 tane 3 u mercimek 1 i nohut buyuklugunde bezeler var. 1 tanesini farkettigimde dr. A götürdüm. Ultrason cekildi lenf nodu dedi. Antibiyotik verdi 10 gun oldu herhangi bir kuculme olmadi. Diger 3 unu dr. Dan bi kac gun sonra farkettim. Sislikler yumusak kayiyo. Yag bezesi kıvamında. Cuma günü tekrar doktora goturecegim ama korkuyorum. Bu durumu yasyan ya da bilgiisi olan var mi?

Benim kızım 1,5 yaşında iki kulağın arkasında dediğiniz gibi sert beze var. Doğduğundan beri aynı duruyor. Ben de doktora gitmeyi düşünüyorum. Ama hiç endişe etmedim ciddi birşey diye

Gecmis olsun tekrar götur benimde yenj dogdugunda kulagin ic kisminda mercimek kadar bisey vardi 3-4 ay icinde gitti kendiliginden korkmayin umarim gecicidir ama yinede drla takipte olun. Rabbim zeval vermesin bebeklerimize

Canım benim oğlumda bir yas Asısından sonra çıkmıştı, onkolojiye kadar götürdük, çok şükür birşey çıkmadı.
Bağışıklık sistemi tepki vermiş, lenf bezleri şişmiş demişlerdi. Aşırı şişmediği sürece sıkıntı yokmuş.

Doğduğunda yeğenimde bir tane vardı
Hatta büyüdükçe o da büyür alırız demişti doktor
Ama kendi kendine geçti

X