Bebeğimin kafasında asimetri var

gamzebkgl

Üye
Kayıtlı Üye
30 Ekim 2023
26
8
33
Merhaba sevgili anneler. Bebeğimin kafasında ki asimetri sonucu doktorumus bizi beyin cerrahına yönlendirdi. Beyin ccerrahi kızıma kask tedavisi önerdi biz de tabi ki onın iyiliği için kask tedavisine onay verdik. Ancak ben çok endişeliyim yani bu ağrılı bi süreç değilmiş ama yine de onun o kaskı takacak olması, rahatsız olacak mı onu çok sıkıntıya sokacak mı diye tedirginim. Bebeğine kask tedavisi uygulanmış birileri var mı tecrübelerinizi paylaşır mısınız benimle

Merhaba, öncelikle geçmiş olsun. Biz şu an kask tedavisindeyiz. Yurtdışında yaşıyorum süreç burada ilerliyor. Bebeğim 5 aylıkken başladık biz, henüz 1.5 ay oldu. Başlarda biraz şaşırıp eli kaska gidiyordu ancak 10-15 gün sonra geçti ve tamamen alıştı. Her ağladığında çıkarmamak önemli diye düşünüyorum. Örneğin acıktı mı, altına mı yaptı, sıkıldı mı vs. Bunlardan sonra sakinleşmezse kask diye düşünülmeli. Havalar sıcak olduğunda terleme yapıyor ancak kış olacağı için böyle bir problem fazla olmaz. Çok şükür biz alıştık ilerliyoruz bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…