Bebeğimin kafası biraz sivri

seldaharman

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
2
0
36
Konya
arkadaşlar benim 2.5 aylık erkek bebeğim var allaha şükür herhangi bir sağlık proplemi yok sadece kafası yukarı doğru biraz sivri ben kafama takıyorum bunu acaba ilerde düzelirmi veyahutta yapabileceğim birşeyler varmı lütfen yardımcı olun

normal doğumla doğduysa doğum kanalından geçerken bu şekli alması normal. sürekli sırtüstü yatırmanızdan da kaynaklanabilir yan yatırın bi sağ tarafa bir sol tarafa 1-2 saatte çevirin. düzelecektir endişelenicek biş yok. sırt üstü yatırmamaya özen gösterin.

arkadaşa katılıyorum sağa ve sola doğru yatır.sırtüstü yatırmamaya bak.sağa sola yatmak istemiyorsa arkadan yastıkla destekle.düzelir hiç kafana takma.

Benm oglumun kafasıda öyleydi,bu normal dogumdan kaynaklanan bısey.bende takıyodum ama sag sol yatırdım hep düzeldi cok sükür.ama hepte sag sol yatırma,bu sefer yanlarda biraz basık oluyor bn cok yan yatırdm sanırm bzmki öyle smd.sen arada düzde yatır bencd.

benim oglumdada ayni sorun vardi bizimki 9 aydan sonra düzeldi sükürler olsun bi sivrilik felan kalmadi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…