Bebeğimin kafası 1 hafta ilerde

gizemarslannn

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2023
8
0
32
Kızlar selam. Bugün 17 haftalık olduk ve kontrolümüz vardı. Doktorumuz erkek olduğu için kafası 1 hafta ilerde çıkıyor, normal bir durum dedi. Bebeğin kendisi 17 hafta, kafası 18 hafta görünüyor. Benim içim hiç rahat etmedi aranızdaki böyle bir durum yaşayan var mı acaba?

Kızlar selam. Bugün 17 haftalık olduk ve kontrolümüz vardı. Doktorumuz erkek olduğu için kafası 1 hafta ilerde çıkıyor, normal bir durum dedi. Bebeğin kendisi 17 hafta, kafası 18 hafta görünüyor. Benim içim hiç rahat etmedi aranızdaki böyle bir durum yaşayan var mı acaba?
Hiç telaşlanmayın gayet normal benim bir ara 3-4 hafta önden gidiyordu. Doktor normal dedi hep zaten önemli bir durum olsa mutlaka söylerler size ☺️

Benim oğlum da 3 hafta gibi önden gidiyordu hep kafa çevresi.Karın çevresi de önden gidiyordu birkaç hafta.Hem erkek olduğu için hem genetik de olabiliyor bazen.Koca kafalı tatlı mı tatlı bir oğlunuz olur ☺️

X