• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebeğimin iştahı azaldı??

floras79

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2008
305
1
96
46
Muğla
bebeğim 5.5 aylık,bırkac gundur ıstahı azaldı.beni dogrudurust emmıyor,gecelerı guzel emıyor ama gunduz bıraz emıyor,sut yogun gelmeye baslayınca sınırlenıp aglayıp bırakıyor.sebze corbasını ıcmıyor,tek seftalı,elma meyvelerı guzel yıyor.yogurt da yedıremez oldum,ıkı uc kasık zorla.neden boyle oldu bılıyorum ama cok moralım bozuluyor:çok üzgünüm:.bebegı dıs cıkaran anneler,benım oglum da dısten yapıyor olabılır mı acaba?bu tur sıkıntı yasayan oldu mu:uhm:

canım aynısını yasıyoruz benımde kızım hıcbırsey yemek ıstemıyor yedırsem zorla kusuyor 2 kasık bırsey yesn dıye herseyı denıyorum sadece su ıcıyor bol bol dra bıle gıttık dısınden dedı hatta bugun ıshal bıle oldu yemekte yemıyor ah su dısler bır cıksada rahatlasak cok zor valla

evet evet benim minikde aynen anlattığınız gibi haftasonu ilk dişini çıkardı ve halen devam ediyor ek gıdayada yeni başladık zor bir dönemdeyiz...hayırlısıyla atlatırlar inşallah....

agzına bakıyorum gorunurde bıseyde yok oglusumun,ne bır kabarıklık ne beyazlık.ne kadar surer bu acaba?eger dıstense tabı

agzına bakıyorum gorunurde bıseyde yok oglusumun,ne bır kabarıklık ne beyazlık.ne kadar surer bu acaba?eger dıstense tabı

canım benim oğlum ilk dişini kbarıklık yada şişlik olmadan direk çıkardı bazen kabarmadan çıkarıyolarmış dişçi arkadaşım söyledi iştahsızlık oluyo oğlum beni emmeyi bırakmak üzereydi diş çıkarırken hiçbişi istemiyo canları kuzuların sora düzeliyo aama
şu an oğlum iştahsız ama dişten deil kilo almasıda yavaşladı doktorumuz balıkyağı takviyeli multivitamin verdi ayrıca bebekler kansızsada iştahı azalık kilo almazlarmış kan ilacını ihmal etmeyin kızlar

Back