- 16 Ağustos 2021
- 69
- 17
- 32
-
- Konu Sahibi Mutsuz Girl
Anladım geçmişler.olsun size de . bi sorun çıkmadı dimi yemek yerken vs?Benim bebeğimin de söylediğiniz sırada çıktı. Doktorumuz çok gordugumuz bişey değil ama önemli bir sorun da değil, olabilir minvalinde konustu. Biz de fazla üzerine düşmedik açıkçası. Şimdi üstteki ön dişleri de çıktı.
içim biraz da olsa rahatladı sağolun internette sıralama şekli var bizimki uymuyor diye sorun mu var eyvah dedimKızımın aynı şekilde olmuştu bir dönem minik bir vampir gibi gezsede hemen ardından ön dişler de çıkmaya uzamaya başladı. Bir sorun olmadı doktor bunun normal olabileceğini söyledi.
Amiiin sağolunMerhaba kolaylıkla çıksın inş kaçıncı ayda ilk dişler çıktı acaba
Anladım ilk olunca panik oldum bide internette sıralama çok önemli yazıyor ve bizimki ona uymayınca çok korktumBütün çocukların öyle çıkar zaten. 3 çocuğum var benim üçünün de öyle çıktı
Bende çok şaşırmıştım. Oğlumun sıralama o internettekiler gibi çıkmıştı ama kızım işte bir dönem komik bir ağza sahip oldu. Geçti gitti şimdi daha büyük dişler çıkıyor. Dişleri uzun ömürlü, sağlıklı olsun miniğiniziniçim biraz da olsa rahatladı sağolun internette sıralama şekli var bizimki uymuyor diye sorun mu var eyvah dedim
AmiinBende çok şaşırmıştım. Oğlumun sıralama o internettekiler gibi çıkmıştı ama kızım işte bir dönem komik bir ağza sahip oldu. Geçti gitti şimdi daha büyük dişler çıkıyor. Dişleri uzun ömürlü, sağlıklı olsun miniğinizin
Benımki oyle cıkmadıBütün çocukların öyle çıkar zaten. 3 çocuğum var benim üçünün de öyle çıktı
Benimkiler önce alt iki ön diş sonra üst yan dişler. Düzenli doktor kontrolüne de gideriz hep doktorumuz bi şey demedi. Diş doktorumuz da var. Oğlumun 6 yaş kontrolüne gidince bi sorayım merak ettimBenımki oyle cıkmadı
Önce alt iki ön diş
Sonra ust iki ön diş cıkıyor literatürde de
Allah bagıslasın donyaBenimkiler önce alt iki ön diş sonra üst yan dişler. Düzenli doktor kontrolüne de gideriz hep doktorumuz bi şey demedi. Diş doktorumuz da var. Oğlumun 6 yaş kontrolüne gidince bi sorayım merak ettim
Aminn cümlemizinkini yaAllah bagıslasın donya
Şimdilik bir sorun yok gibi görünüyor. İçinizi rahat tutun bir problem olacağını düşünüyorum ben.Anladım geçmişler.olsun size de . bi sorun çıkmadı dimi yemek yerken vs?