- 25 Şubat 2022
- 393
- 254
- 33
- Konu Sahibi Kelebek263
-
Merhaba herkese oğlumun üç gündür ilk sabah idrarın da pembe lekeler var doktora gittik böreklere bakıldı idrar yolu enfeksiyonu için kültür verdik henüz sonucu çıkmadı ayrıca normal test sonucu temiz ama hala kötü koku ve pembelik var doktor su ver dedi dün su verdik az miktarda hala devam ediyor bu durumu yaşayan var mı endişe etmeliyim korkuyorum
Emziriyorum aslında cisi de güzel yapıyor ama bilmyrm doktor beslenme konusunda birşey demedi su verelim dediBebeğiniz ne kadarlık.? 2.5 sanırım. Beslenme yetersizliğinden oluyor denmişti bana sıvı alımı az olunca . Mama veriyormuydun sadece emziriyor musunuz?
İdrar testler sorumsuz çıktı Cook az kulturdu bisiler çıkmış oda ilaçlık bişi değil torbayı verirken olmuş olabilir dedi yaz dw değil endişe ediyorum biraz meme reddi de var çok çaresiz hissediyorum kendimi emiyor ama ağlayarakEvet bu olur küçük bebeklerde idrar testini bekleyin doktorun dediği gibi bu aşamada bol bol emzirin/mama verin. Yeterli sıvı alması lazım. Genelde yazın olur bu tip şeyler bebeklerde.
İdrar testler sorumsuz çıktı Cook az kulturdu bisiler çıkmış oda ilaçlık bişi değil torbayı verirken olmuş olabilir dedi yaz dw değil endişe ediyorum biraz meme reddi de var çok çaresiz hissediyorum kendimi emiyor ama ağlayarak
Doktor da susuzluk dedi besin konusunda bişi demedi gittiğimiz gün kilo boy baktı güzel kilo alıyor dedi şimdi bezde de çiş var deyince oda emmeylw ilgili bişi demedi şimdi çok kusuyor diye üç saate bir emiyor acaba iki saate mi indirsem bebiş uykulu iken emiyor yanu geceleri filan güzel emiyor gündüz leri uyanıkken ağlayarak emiyor emmiyor değil ama sakinlestire sakinlestire uğraşarak bir şekilde emziriyorum mesela bugünde uyuttum dedim aciksin öyle emzirim ki çok ağladı pes ettim sonra uyanınca hzuurla emdi hiç anlamıyorum vallahi çok acemiyim napacam bilmymO zaman susuzluktan. Yeterli emmiyor olabilir mi? Meme reddi için destek alın olmazsa. Onu halledemezseniz sağım yapın bir şekilde verin sütünüzü.
Doktor da susuzluk dedi besin konusunda bişi demedi gittiğimiz gün kilo boy baktı güzel kilo alıyor dedi şimdi bezde de çiş var deyince oda emmeylw ilgili bişi demedi şimdi çok kusuyor diye üç saate bir emiyor acaba iki saate mi indirsem bebiş uykulu iken emiyor yanu geceleri filan güzel emiyor gündüz leri uyanıkken ağlayarak emiyor emmiyor değil ama sakinlestire sakinlestire uğraşarak bir şekilde emziriyorum mesela bugünde uyuttum dedim aciksin öyle emzirim ki çok ağladı pes ettim sonra uyanınca hzuurla emdi hiç anlamıyorum vallahi çok acemiyim napacam bilmym
Tamam ben birde öyle deneyim bakalım peki meme reddi ile nasıl baş ettiniz Allah razı olsun yardımlar içinAcıkmasını beklemeyin bence acıktıkça sinirleniyorlar memeyi daha çok itiyorlar. Ben de çok uğraştım meme reddiyle. Uyku’ya dalarken dediğiniz gibi daha kolay oluyor. Uyanırken hafif mayışıkken de emer. Bir süre 2 saate düşürebilirsiniz en azından idrarı düzelene kadar
Ben beceremedim çok zorlandım. Artık dayanamadım. Zaten işe de başlayacaktım. Komple sağıma geçtim 3. Ayda. Sadece uykuda emzirdim. Geri kalanlarda biberon verdim. Uykuda arabada kolik müzikle ve duşta emiyordu. Ama yoruldum artık bir türlü düzene girmeyince sağmaya başladım.Tamam ben birde öyle deneyim bakalım peki meme reddi ile nasıl baş ettiniz Allah razı olsun yardımlar için
Hangi bezi kullanıyorsunuz, marka olarak, sleppy miİdrar testler sorumsuz çıktı Cook az kulturdu bisiler çıkmış oda ilaçlık bişi değil torbayı verirken olmuş olabilir dedi yaz dw değil endişe ediyorum biraz meme reddi de var çok çaresiz hissediyorum kendimi emiyor ama ağlayarak
Anladım bebekleri anlamak gerçekten zorBen beceremedim çok zorlandım. Artık dayanamadım. Zaten işe de başlayacaktım. Komple sağıma geçtim 3. Ayda. Sadece uykuda emzirdim. Geri kalanlarda biberon verdim. Uykuda arabada kolik müzikle ve duşta emiyordu. Ama yoruldum artık bir türlü düzene girmeyince sağmaya başladım.
İşe başlayınca biberon alıyor olması memeyi çok aramaması avantaj oldu. Ama 7-8. Ayından sonra normal emmeye de başladı
Evet sleepy bio natural neden acabaHangi bezi kullanıyorsunuz, marka olarak, sleppy mi
3-4 ay gibi bebekler dış dünya ile ilgilenmeye başladığından emmek istemezler red oluşabilir gayet normal bendede olmuştu . Ben ayakta gezerken şarkı söyleyerek emziriyordum Ali Baba favorimizdi ozamn daha uzun emmesi ocin elimden geleni yaptım. Hatta ozamanlar bir tek emzirirken oturabiliyirdum bide bu çıktı onda bile ayakta dolaşıyorum diyordum. Çünkü btnim bebeğim 4ay kucakta gezerek yaşadı oturunca basıyordu yaygarayi. Gün içinde hep evde turluyorduk.Anladım bebekleri anlamak gerçekten zor
Bio natural mi diye de ekleyecektim. Eğer gerekli tahliller yapıldıysa temiz çıktıysa bezle alakalı büyük ihtimalle. İçindeki bir madde çişle birlikte kırmızımzi bir renk alıyor. Ben de yaşamıştım. İdrar yolları, emmesi ile ilgili bir sorun yoktu. Bez değiştirince geçti. sonra da bu bilgiye rastlamıştım bir yerdeEvet sleepy bio natural neden acaba
Sizi çok iyi anlıyorum3-4 ay gibi bebekler dış dünya ile ilgilenmeye başladığından emmek istemezler red oluşabilir gayet normal bendede olmuştu . Ben ayakta gezerken şarkı söyleyerek emziriyordum Ali Baba favorimizdi ozamn daha uzun emmesi ocin elimden geleni yaptım. Hatta ozamanlar bir tek emzirirken oturabiliyirdum bide bu çıktı onda bile ayakta dolaşıyorum diyordum. Çünkü btnim bebeğim 4ay kucakta gezerek yaşadı oturunca basıyordu yaygarayi. Gün içinde hep evde turluyorduk.Sizinkide kış bebeği bizde öyleydim yaz olunca dışarı çıkardım öyle rahatladım emekleyince bana ihtiyacı kalmadı .
Evet neden acabaBir şey soracağım topuk kanı vermiş miydiniz?
Aa çok ilginç peki koku oldu mu sizde deBio natural mi diye de ekleyecektim. Eğer gerekli tahliller yapıldıysa temiz çıktıysa bezle alakalı büyük ihtimalle. İçindeki bir madde çişle birlikte kırmızımzi bir renk alıyor. Ben de yaşamıştım. İdrar yolları, emmesi ile ilgili bir sorun yoktu. Bez değiştirince geçti. sonra da bu bilgiye rastlamıştım bir yerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?