bebeğimin huzursuz uykusu :(((((

xoxzo_35

Nirvana
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2007
1.087
2
641
İzmir
8.5 aylık ikiz bebek sahibiyim. oğlum doğduğunda sabaha karşı uyurdu. 3 aydan sonra normal sadece 3-4 kez beslenmek için kalkıyordu. sonraki aylarda gündüz uykularında kıpırdamadan uyurken gece uykularında her yarım saatte bir kalkıp beslenmek istiyor ama uyanmadan uyku halinde ve devamlı yatağı bir uçtan diğer uca dönüyor. dönüyor dönüyor sonra sıkıntıdan ağlamaya başlıyor. sabaha kadar böyle devam edşyor sabah güçsüz düşüp 1-2 saat uyuyup kalkıyor. çalışıyorum ve bu durum beni çok yıpratmaya başladı. çok şükür sağlık sorunu yok. ama ne yapacağımı bilemiyorum. aranızda böyle bir sorun yaşayan var mı. kızımı da ben yetiştiriyorum ama onun böyle bir sorunu yok. :26: :43:

öncelikle Allah yardımcın olsun benim bir oğlum var 1,5 yasında ben onla zor başa cıkabiliyorum iki tane birden düşenemiyorum. benim oğlumdada var butun gece yatakta donup duruyor ne uyanık ne uyuyor oluyor ben sebebini buldum şimdi rahatım butun gece deliksiz uyuyor, uyku duzeni cok önemli gunduz uykusunu almazsa gece rahatsız uyuyor mutlaka ogle 12 diyince 2 saat uykusu var akşamdda 10da yatıyor sabaha kadar uyanmıyor artık

binimkinin nedeni yine uykuydu guzduz uyutmuyodum gece dönmesın ses cıkarmasın diye yatakta baktım yıne aynı bu sefer gunduzleri uyutmaya basladım uyku duzene girince geceleride rahat uyumaya basladı

Canim benim de arada oyle yapıyor gaz mi diyorum acaba...tum gece sakladigim oluyor insallah zamanla düzelirler..

binimkinin nedeni yine uykuydu guzduz uyutmuyodum gece dönmesın ses cıkarmasın diye yatakta baktım yıne aynı bu sefer gunduzleri uyutmaya basladım uyku duzene girince geceleride rahat uyumaya basladı

yok canım ya nerdeyse bikaç sonra 10 aylık olacak gaz derdi yok gayet iyi çıkartıyo gazını ama bütün gece bütün yatağı dolşaıyo sonra sıkılıp başlıyo ağlamaya bütün gece zır zır ağlıyo. dün gece artık dayanamayıp kendimi banyoya kapatıp bi saat durmadan ağladım. allahım sağlık versin gerisi teferruat ama işte zor bir hamilelikten sonra bu kadar yorgunluğu uykusuzluğu bünyem artık kaldırmıyor. bunu da geçtim oğluma üzülüyorum onu gördükçe öyle bütün gece huzursuz üzülüyorum neden acaba. dili yok ki konuşsun. :50:

oğlum 11 aylık ne yaparsam yapayım doğduğundan bu güne kadar gece sadece bikaç saatlik uykusu var
dr. götürüyorum ne ilaç nede rahatlaması için bi çay hiç bişey vermiyor
oğlunun bişeyi yok bu çocuk böyle büyüyecek diyorlar
artık çıldırmak üzereyim evde 4 ayrı yere yatak hazırlıyorum
olurda orda uyur kalır diye ağrısı sızısı yok gecenin 3.te ayaktayız tv.de müzik açıyorum tapşin yapıyor oynuyor
yardım edin lütfen çok kötü durumdayım

oğlum 11 aylık ne yaparsam yapayım doğduğundan bu güne kadar gece sadece bikaç saatlik uykusu var
dr. götürüyorum ne ilaç nede rahatlaması için bi çay hiç bişey vermiyor
oğlunun bişeyi yok bu çocuk böyle büyüyecek diyorlar
artık çıldırmak üzereyim evde 4 ayrı yere yatak hazırlıyorum
olurda orda uyur kalır diye ağrısı sızısı yok gecenin 3.te ayaktayız tv.de müzik açıyorum tapşin yapıyor oynuyor
yardım edin lütfen çok kötü durumdayım

bu oğlanlarda mı bişey var anlamadım. tracy hogg' ın kitabını sipariş ettim. allah yardımcımız olsun ama bende beter durumdayım:18:

bebeklerinize spor yaptirmayi denediniz mi kizlar? bi tanidigin bebegide cok aglarmis sanirim bi terapiste goturmusler..kadin cocugu oyle bi hamur gibi yogurmuski...bebek yorulmus ve gece guzel guzel uyumus...el kol bacak hareketleri yaptirin eger yaptirmadiysaniz umarim ise yarar.

Back