Bebeğimin hareketlerini hissetmiyorum :(

monsteranne

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2024
68
24
30
Merhaba hanımlar 17+3 haftalık hamileyim henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim doktor randevuma 1 hafta var vesvese yapıp erken gitmek istemiyorum ama normal mi bu kadarlikken hiç hissetmemek sizce?
benimle aynı durumda olan anneler varsa yardımcı olun lütfen :KK43:

normal. 20-24.haftalarda beklenir ilk hareketler.

ben 18de hissetmistim ilk. ama bebeğin, plasentanın konumuna, rahminizin durumuna vs göre çok değişiyor bu. endişe etmeyin. 17de hissetmemek normak

Neyini vesvese yaptınız? Şu ana kadar hiç hissetmediyseniz henüz hissedemiyorsunuz küçük normal demektir ama hissedip hissedip birkaç gündür hissetmiyorsanız o ayrı onun için telaş yaptıysanız bilemem

Merhaba bende 18 haftalık hamileyim ilk gebeliklerde 20. haftaya kadar hissedilemeyebiliyormuş hatta benim arkadaşım 23 haftalıkken hissetmişti , benim plesanta ön yüzeyde olduğu için daha da geç hissedebilirsin demişti . Endişelenmeyin daha çok minikler 3-4 hafta sonra minik tekmelerini hissedeceğiz hatta bizi uyutmayacaklar :)

İlk gebeligimde çok daha erken hissetmiştim bu gebeligimde hep riskli ilerledi şimdi bı kaç kişide hissettim diye duyunca ben neden hissetmiyorum hala diye kafam takıldı ister istemez

Merhaba hanımlar 17+3 haftalık hamileyim henüz bebeğimin hareketlerini hissetmedim doktor randevuma 1 hafta var vesvese yapıp erken gitmek istemiyorum ama normal mi bu kadarlikken hiç hissetmemek sizce?
benimle aynı durumda olan anneler varsa yardımcı olun lütfen :KK43:
ben 20 haftada ilk kez net olarsk hissettim. korkma canım normal

Birçok değişkeni var bu durumun; plasentanın rahimdeki konumu, annenin kilosu, gebelik sırası (ilk gebelikte geç hissediliyor), vs.

X