Bebeğimin hareketleri neden böyle

bayanacizane

Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2024
753
157
Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bebeğim çok nadir tekme atmaya başladı kıpırdama gibi hareketler yapıyor güçlü tekmeler yok yani acaba hasta bi bebek mi kafasida on gün önden gidiyor korkuyorum bi şey var diye

Merhabalar, Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsin öncelikle kendinizi bu konu için üzmeyin, ben de 29 haftalık gebeyim ve daha 2 defa tekme attığını hissettim. Onun dışında 0 kıpırtı, hamile olduğumu unutuyorum üzülmeyin

Bebeğin durumu falan iyi mi peki

Benim oğlum geçen sene bu zamanlar karnımdaydı ve az hareket ederdi ben dürterdim korkardım sürekli. Çok sakindi şimdi on aylık uyuyana kadar beş dk oturamıyorum kötü düşünme tadını çıkar

Allah bağışlasın size dogumdan sonra değişiyorlar demek. anne karninda nasılsa öyle oluyorlar diye biliyorum

Sizin durumunuzdaki değişiklik 1.si aklınızı kurcaladığı gibi bebekte bir sorun olabilir çünkü hareket azlığı son zamanlarda oluşmuş 2.si yeri kalmamış olabilir.
Asla ihmal edilecek birşey değil. Kızım 32 haftalıkken karnımı delecek şekilde tekmelerdi ama az sayıda tekmelerdi.

Yakın zamanda doktora gittiniz mi? Gitmediyseniz bence gidin çünkü azaldığını belirtmişsiniz eskiden daha çokmuş. İhmal etmeyin

Karnimda sancı da var gaz sancısı gibi tam anlamadım ama ne olduğunu devam ederse doktora gideceğim

Yakın zamanda doktora gittiniz mi? Gitmediyseniz bence gidin çünkü azaldığını belirtmişsiniz eskiden daha çokmuş. İhmal etmeyin
Daha dün gittim nst kontrolü vardı orda delirdi çocuk çok hareketlendi sonra böyle oldu işte gerilme gibi hareketler yapıyor hafif hareketler

sancınız varsa aksatmadan doktora gidin zaten.

onun dısında benim oğluş da bu aralar tekmelere ara verdi ve gerinmelere başladı. genel olarak komple tüm vücuduyla hareket ediyor veya büyüdüğü için artık ben bu hareketleri daha güçlü hissediyorum. ama benim de tekmeler çok nadir. genel olarak pozisyon değiştirirken yaptığı hareketleri hissediyorum. 31+5 olduk biz de.

ama baska sikayetiniz de varsa ve hareketler gercekten seyrekleştiyse aksatmadan muayene olun. kordon dolanmış olabilir, bebeğin sağlığında bir sorun olabilir Allah korusun ama en azından gecikmeden önlem alınır.

Pozisyon değiştirdiğini nasıl anlıyorsun bacım be ..Yarın devam ederse giderim doktora daha dün gitmistim bi şey yoktu

Pozisyon değiştirdiğini nasıl anlıyorsun bacım be ..Yarın devam ederse giderim doktora daha dün gitmistim bi şey yoktu
tüm karnım geriliyor popişini karnıma dayıyor, ayakları göğüs kafesime vuruyor ve karnım bi an sertleşip sonra gevsiyor bunların hepsi aynı anda oluyor ben de pozisyon değiştirdiğini düsünüyorum bu yüzden. tüm vücuduyla başka ne yapıyor olabilir

inşallah bir sey yoktur zaten, büyük ihtimalle de yoktur. bebek büyüdükçe alan kısıtlanıyor sonucta hareketleri de kısıtlanıyor haliyle. ama kontrol etmekten de bir zarar gelmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…