- 2 Mart 2024
- 753
- 157
-
- Konu Sahibi bayanacizane
Bebeğin durumu falan iyi mi pekiMerhabalar, Allah analı babalı sağlıklı büyütmeyi nasip etsinöncelikle kendinizi bu konu için üzmeyin, ben de 29 haftalık gebeyim ve daha 2 defa tekme attığını hissettim. Onun dışında 0 kıpırtı, hamile olduğumu unutuyorum üzülmeyin
Benim oğlum geçen sene bu zamanlar karnımdaydı ve az hareket ederdi ben dürterdim korkardım sürekli. Çok sakindi şimdi on aylık uyuyana kadar beş dk oturamıyorumArkadaşlar 32 haftalık hamileyim bebeğim çok nadir tekme atmaya başladı kıpırdama gibi hareketler yapıyor güçlü tekmeler yok yani acaba hasta bi bebek mi kafasida on gün önden gidiyor korkuyorum bi şey var diye
Allah bağışlasın size dogumdan sonra değişiyorlar demek. anne karninda nasılsa öyle oluyorlar diye biliyorumBenim oğlum geçen sene bu zamanlar karnımdaydı ve az hareket ederdi ben dürterdim korkardım sürekli. Çok sakindi şimdi on aylık uyuyana kadar beş dk oturamıyorumkötü düşünme tadını çıkar
Sizin durumunuzdaki değişiklik 1.si aklınızı kurcaladığı gibi bebekte bir sorun olabilir çünkü hareket azlığı son zamanlarda oluşmuş 2.si yeri kalmamış olabilir.Arkadaşlar 32 haftalık hamileyim bebeğim çok nadir tekme atmaya başladı kıpırdama gibi hareketler yapıyor güçlü tekmeler yok yani acaba hasta bi bebek mi kafasida on gün önden gidiyor korkuyorum bi şey var diye
Karnimda sancı da var gaz sancısı gibi tam anlamadım ama ne olduğunu devam ederse doktora gideceğimSizin durumunuzdaki değişiklik 1.si aklınızı kurcaladığı gibi bebekte bir sorun olabilir çünkü hareket azlığı son zamanlarda oluşmuş 2.si yeri kalmamış olabilir.
Asla ihmal edilecek birşey değil. Kızım 32 haftalıkken karnımı delecek şekilde tekmelerdi ama az sayıda tekmelerdi.
Daha dün gittim nst kontrolü vardı orda delirdi çocuk çok hareketlendi sonra böyle oldu işte gerilme gibi hareketler yapıyor hafif hareketlerYakın zamanda doktora gittiniz mi? Gitmediyseniz bence gidin çünkü azaldığını belirtmişsiniz eskiden daha çokmuş. İhmal etmeyin
Pozisyon değiştirdiğini nasıl anlıyorsun bacım be ..Yarın devam ederse giderim doktora daha dün gitmistim bi şey yoktusancınız varsa aksatmadan doktora gidin zaten.
onun dısında benim oğluş da bu aralar tekmelere ara verdi ve gerinmelere başladı. genel olarak komple tüm vücuduyla hareket ediyor veya büyüdüğü için artık ben bu hareketleri daha güçlü hissediyorum. ama benim de tekmeler çok nadir. genel olarak pozisyon değiştirirken yaptığı hareketleri hissediyorum. 31+5 olduk biz de.
ama baska sikayetiniz de varsa ve hareketler gercekten seyrekleştiyse aksatmadan muayene olun. kordon dolanmış olabilir, bebeğin sağlığında bir sorun olabilir Allah korusun ama en azından gecikmeden önlem alınır.
Kordon zaten hep yüzünde gözüküyor normal mi o bilmiyorumBence bir gidin baktırın içiniz rahat etsin son haftalar kordonla alakalı sıkıntı olmasın
tüm karnım geriliyor popişini karnıma dayıyor, ayakları göğüs kafesime vuruyor ve karnım bi an sertleşip sonra gevsiyorPozisyon değiştirdiğini nasıl anlıyorsun bacım be ..Yarın devam ederse giderim doktora daha dün gitmistim bi şey yoktu
Elhamdülillah iyiBebeğin durumu falan iyi mi peki