Bebeğimin gözünde ne var?

Bebeğim 8 aylık üç gündür gözünde hafif pembelik vardı sildim temizledim geçti ancak dikkatli şekilde ışıkta baktım ki göz beyazında minik yağ noktacığı gibi az bir kabartısı olan bir oluşum var. Sizce nedir bu çok endişelendim. Pembelik sadece orada oluyor ve sulanma kaşıntı oluyor ara ara.
Doktor gidin bence

Bebeğim 8 aylık üç gündür gözünde hafif pembelik vardı sildim temizledim geçti ancak dikkatli şekilde ışıkta baktım ki göz beyazında minik yağ noktacığı gibi az bir kabartısı olan bir oluşum var. Sizce nedir bu çok endişelendim. Pembelik sadece orada oluyor ve sulanma kaşıntı oluyor ara ara.
Göz doktoruna gidin. Göz bu şakaya gelmez

Gidcez tabiki ama henüz yeni tatile gelmiş bulunduk malesef ve burda çıktı. Burda bir doktor bakacağız artık
Tatiliniz kaç gün bilmiyorum fakat özellikle gitmediğiniz süre içinde bebeğin göz temizliğine dikkat edin. En uygun anda direk götürün. Gözün yapısında mı sorun var, bozulma vs, bakteri mikrop mu üreri eğer öyle ise oraya belki zarar verecek, basit bir şey mi ne olduğu belirsiz şu an ve göz hassas bir husus zararının telafisi tahrişin düzelmesi falan çok zor. Geçmiş olsun

X