Çocuk Hastalıkları Bebeğimin gözü (resimli)

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Sardenya

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2016
1.843
2.504
Selamlar,

Yeri burası değil belki banlanıcam ama herkes görsün diye buraya açıyorum.
Uykudan kalktığında bebeğimin gözü kan damlatılmış gibiydi. Kılcal damar kanlanması gibi değil, sanki damla damla olmuş ve öyle donmuş kalmış gibi. Tek nokta varken şimdi çoğaldı. Dün de menenjit aşısı için doktora gittik, hiç böyle bir şeyi yoktu. Doktoruna whatsapp'tan attım ama hemüz cevap vermedi. Daha önce böyle bir şey yaşamış olanlar var mı? Zedeleme harici başka ne olabilir? Bir şeyin belirtisi olabilir mi? Zedeleme ise öyle olduğunu nereden anlayabilirim?
Gözünü kaşımış olmasını ümit ediyorum, ama ona benzemiyor.

Eklentiler

• IMG_1143.JPG
    IMG_1143.JPG
    50,5 KB · Görüntüleme: 1.450
İnşallah aşı yan etkisi değildir, sadece tırnağı falan gelmiştir inşallah.
Biz o aşılardan çok çektik, menenjit aşısını da vurdurmadım.
Bize de haber edin, merak ettim.

mikrobik bir durum olabilir.kızarıklık yayılabilir telaş etmeyin ama doktora gitmeden ilaçsız geçmiyor.
siz acile gidin damla krem tedavisine yöneliyorlar genelde
eczaneden sorup alma ile vakit kaybetmeyin recetesiz verilmiyor.
bir de o kirpiklerini ne güzel yaratmış MEVLAM.maşallah subhanallah

Bana olmuştu bi gün bi baktim durup dururken gözümde pul kadar kan. Dr damar catlamış demiş bir iki ilaç vermişti. Gecti

mikrobik bir durum olabilir.kızarıklık yayılabilir telaş etmeyin ama doktora gitmeden ilaçsız geçmiyor.
siz acile gidin damla krem tedavisine yöneliyorlar genelde
eczaneden sorup alma ile vakit kaybetmeyin recetesiz verilmiyor.
bir de o kirpiklerini ne güzel yaratmış MEVLAM.maşallah subhanallah

Evet mikrobik olabilir. Çok teşekkürler.

Yıllar önce bunun çok daha yoğununu bir kız çocuğunda görmüştüm ,ailesi yatılı okula verdiği için stresten olmuş demişlerdi,aşı canını çok yakıp bebeğiniz kendini kastığı için de olabilir.evham yapmayın ama en kısa zamanda doktora gidin içiniz rahat etsin.

Yıllar önce bunun çok daha yoğununu bir kız çocuğunda görmüştüm ,ailesi yatılı okula verdiği için stresten olmuş demişlerdi,aşı canını çok yakıp bebeğiniz kendini kastığı için de olabilir.evham yapmayın ama en kısa zamanda doktora gidin içiniz rahat etsin.

Ikınırken de olmuş olabilir mi acaba? Teşekkürler yorumunuz içim

X