Bebeğiniz şuan ne durumda? Benim bebeğimde böyle bakıyor 3 aylıkArkadaşlar bebeğim bazen gözlerini belerterek bakıyor su an 2 aylık. Anlayamadım doktora götürmeli miyim? Göz takibi da çok iyi değil yavaş takip ediyor. Aşağıya fotoğraf koydum bazen bu sekilde bakıyor etrafaEki Görüntüle 2902804
Normal benim oğlumda yapiyor şuan daha tam takip saglikli bir görme yok malesef am bu durum ilerki aylarda devam ederse goturursunuzArkadaşlar bebeğim bazen gözlerini belerterek bakıyor su an 2 aylık. Anlayamadım doktora götürmeli miyim? Göz takibi da çok iyi değil yavaş takip ediyor. Aşağıya fotoğraf koydum bazen bu sekilde bakıyor etrafaEki Görüntüle 2902804
Oğlunuz sürekli mi gözlerini öyle yapıyor yoksa belirli durumlarda mı?Normal benim oğlumda yapiyor şuan daha tam takip saglikli bir görme yok malesef am bu durum ilerki aylarda devam ederse goturursunuz
Sürekli değil birşeye tepki gibi veriyor yada ben yakın bakıncaOğlunuz sürekli mi gözlerini öyle yapıyor yoksa belirli durumlarda mı?
Merhaba benimde bebeğim 1 aylık şuan bu şekil bakıyor sizin ki duzeldimi naptınız yardımcı olur musunuzArkadaşlar bebeğim bazen gözlerini belerterek bakıyor su an 2 aylık. Anlayamadım doktora götürmeli miyim? Göz takibi da çok iyi değil yavaş takip ediyor. Aşağıya fotoğraf koydum bazen bu sekilde bakıyor etrafaEki Görüntüle 2902804
Benim bebeğimde 1 buçuk aylık bu şekilde bakıyor göz muayenesi normal dedi doktor ama önemli bir şey mi acaba napmam lazım sizin bebeğin duzeldimiBebeğiniz şuan ne durumda? Benim bebeğimde böyle bakıyor 3 aylık