Çocuk Hastalıkları Bebeğimin gözleri

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

minnosssk

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2021
262
171
Arkadaşlar bebeğim bazen gözlerini belerterek bakıyor su an 2 aylık. Anlayamadım doktora götürmeli miyim? Göz takibi da çok iyi değil yavaş takip ediyor. Aşağıya fotoğraf koydum bazen bu sekilde bakıyor etrafa

Benim bebeğim 3 aylık benimki de böyle bakıyor onlar için gördükleri herşey yeni ve haliyle herşeye şaşırıyorlar. Takibi de yavaş yavaş düzelecek. 3. ayı geçsin bi daha güzel olacak herşey daha anlamlı bakmaya başlıyorlar

2 aylik bebegin goz takibi cok iyi olur mu bilemedim. Korkunuz varsa doktora götürün. Ama zaten aylik muayeneler olmuyor mu? Bir sey olsa doktor söylemez mi?

Benim bebeğim de yapıyor aynısını özellikle aydınlık bir yerden daha karanlık bir yere geçtiğimiz zaman normal bence. Takibi de yavaş yapması çok normal. Tabi siz yine aylık kontrolde doktorunuza sorun

2. Ayda zaten kalça ultrasonu ile beraber genelde göz muayeneside istiyorlar.

Göz takibi 3. Ayda çok iyi oluyor. O yüzden 2.ay erken. Bu sekilde bakmasi bana garip gelmedi. Yeni yeni gördüğü icin şaşkınlık icerdigini düşünüyorum

Normal benim oğlumda yapiyor şuan daha tam takip saglikli bir görme yok malesef am bu durum ilerki aylarda devam ederse goturursunuz

Bebeklerin göz kasları ilk aylarda tam gelişmiş olmadığı için öyle oluyor şaşı bakar dibe kadar girer gözbebeği normal. Ama her ihtimale karşı göz muayenesi yaptırın gözünde tembellik vs de olabilir zaten göz muayenesi yaptırın diyorlar 6. Aya kadar

Bana da normal göründü. Mesela siz aşağıdan ona bakıyorsanız böyle de olabilir. Biz o aralar korkuyorduk bu bakıştan.

Merhaba benimde bebeğim 1 aylık şuan bu şekil bakıyor sizin ki duzeldimi naptınız yardımcı olur musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…