Bebeğimin gözleri ne renk olur?

pnrboran

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Aralık 2015
359
87
30
Kızlar benim minnoş kızım 23 günlük oldu ilk doğduğu günden itibaren gözleri mavi rengi gittikçe daha da açıldı ama çok açık renk bir mavi değil fakat çok net bir mavi... Doktora kontrole gittik 21 günlük iken ben 21 günlük bebekte böyle göz görmedim çok belirgin bir renk yüksek ihtimalle kızının gözleri mavi kalacak en kötü yeşile dönecek dedi sizce bu mümkün mü? Deneyimli anneler yardımcı olur musunuz?

Şu kkya ne zaman saçma bir konu açılsa onca yorum alır önemli şeylerde yorum yapılmaz yardımı ona ihtiyacı olan bilginize ihtiyacı olan bir sürü insan var burda gerçekten görüp yazmamakta ayrı bir durum zaten

Şu kkya ne zaman saçma bir konu açılsa onca yorum alır önemli şeylerde yorum yapılmaz yardımı ona ihtiyacı olan bilginize ihtiyacı olan bir sürü insan var burda gerçekten görüp yazmamakta ayrı bir durum zaten
Canim benim iki kızimda dogduklarında gözleri masvamiydi oyle degisecek turden degil boncuk gibi maviydi 1 yaşlarına kadar mavi kaldı sonra ne hikmetse o gozler oldu kahverengi :KK66: eşimde bende kahverengi gozluyuz onlarin ailede renkli gozlu yok bizde ablam renkli gozlu ve dedem umarim seninki renkli gozlu olur ben cok istedim ama olmadi :KK43:

Sizin göz renginize, genetik aktarımınıza da bağlı. Ayrıca yersiz atarlanmanız da hoş değil önemli konu deyince insan bir bakıyor da şöyle Allah korusun sanki hastalık falan da ne renk olursa olsun, iyi görsün de.
Teyzemin gözleri zümrüt yeşili, ama kör.
Tekrar ediyorum Allah korusun ama göz rengine falan da lütfen önemli konu demeyin. Sorunuza cevap olarak da göz rengi muhtemelen yeşil ya da mavi olarak kalır. Allah bağışlasın.

Canim benim iki kızimda dogduklarında gözleri masvamiydi oyle degisecek turden degil boncuk gibi maviydi 1 yaşlarına kadar mavi kaldı sonra ne hikmetse o gozler oldu kahverengi :KK66: eşimde bende kahverengi gozluyuz onlarin ailede renkli gozlu yok bizde ablam renkli gozlu ve dedem umarim seninki renkli gozlu olur ben cok istedim ama olmadi :KK43:
Sağol canım benim cevabın için valla ben bebekken mavi gözlüymüşüm 4 ay mavi kalmış dönmüş annem yeşil gözlü annemin dedesi mavi gözlü kuzenim ela gözlü dayım yeşil gözlü kaynanam mavi gözlü inşallah kalır benim anneannem eski toprak bana bir sır vermişti anne sütü konan göz asla rengi değişmezmiş iki teyzem kahve gözlü dayım ve annem yeşil gözlü anneannem ikisine de sütünü damlatmış gözlerine ikisinin de gözleri doğduğu gibi yeşil kalmış dönmemiş ve anne sütü göze çok faydalı bilgine:)

Sağol canım benim cevabın için valla ben bebekken mavi gözlüymüşüm 4 ay mavi kalmış dönmüş annem yeşil gözlü annemin dedesi mavi gözlü kuzenim ela gözlü dayım yeşil gözlü kaynanam mavi gözlü inşallah kalır benim anneannem eski toprak bana bir sır vermişti anne sütü konan göz asla rengi değişmezmiş iki teyzem kahve gözlü dayım ve annem yeşil gözlü anneannem ikisine de sütünü damlatmış gözlerine ikisinin de gözleri doğduğu gibi yeşil kalmış dönmemiş ve anne sütü göze çok faydalı bilgine:)
Sende renkli gozlu cokmus ya masallah bak bu sut olayini bilmiyodum keske bastan bilseydim.yazdim bunuda aklima

Sormayi unuttum simdi bebeginin gozleri ne renk degistimi yoksa hala mavimi sen sut damlattinmi

Sormayi unuttum simdi bebeginin gozleri ne renk degistimi yoksa hala mavimi sen sut damlattinmi
Ben damlattım şuan 49 günlük gözleri mavi hala açıldı dahada grilik hiç yok bildiğin açık maviydi doğru gidiyor koyulaşma hiç yok :)

Çocuğun göz sağlığı ilr ilgili bişey sorsan bu mesajında Haklısında göz rengi yani bu ne farkeder sağlıklı sıhhatli olsun gerisi boş

Çocuğun göz sağlığı ilr ilgili bişey sorsan bu mesajında Haklısında göz rengi yani bu ne farkeder sağlıklı sıhhatli olsun gerisi boş
Fark Etmez sağlıklı olması her şeyden önemli ama herkesin istediği bir şey vardır değil mi özendiği bu da benimki

Benim prensesim de burda kızlar fotosu :)

Eklentiler

• IMG-20160928-WA0050.jpg
    IMG-20160928-WA0050.jpg
    29,3 KB · Görüntüleme: 1.219
IMG_6614.JPG
Merhaba bebeğim 2 aylık. göz rengi fotodaki gibi sizce ne olur? Ne olur ki acaba rengi?

X