Çocuk Hastalıkları bebeğimin gözleri için acil yardım...dr. tavsiyesi

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

bistrogirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2007
289
3
merhabalar;

ben size kısaca 9 aylık bebeğimin göz problemini şöyle anlatayım.

bir sabah bebeğim uyandığında gözleri şişmişti. aynı gün dr. a götürdük alerjik olabilir dedi. damla ve alerji şurubu verdi. bebeğimin gözlerinde şişme, çapaklanma ve sulanma hiçbişey yok.fakat daha sonra bebeğim gözlerini çok kaşımaya başladı. bu kez çocuk dr.u değil göz dr.una gittik. bize 3 çeşit damla verdi ve bebeğimin gözlerini kaşıması azaldı ancak bitmedi. sonra başka bir dr. ve başka ilaçlar derken bu kaşıntıyı geçiremedik.
Acaba ben mi abartıyorum. şu anda uykuya dalmadan önce kaşıyor ama gözlerini oyacak gibi kuvvetle kaşıyor.

Bebeğimi adana 'da bir prof dr.a götürelim diyoruz eşimle.

1- bebeğinde göz kaşıma problemi olan var mı?

2- adana veya mersin'de önerebileceğiniz göz hastalıkları prof. u var mı?

Son düzenleme:
genelde bütün bebekler uykuları gelince gözlerini ovalar, saçlarını çakiştirir...
siz yinede gösterin dr.a tabi..
inş. önemli bişey yoktur..

benim de kızımın tatil ve deniz dönüşü gözlerinde kızarıklık ve kaşıntı oluştu. gözleri bayağı kızardı. çocuk doktoruna götürdük tobrex diye göz damlası antibiyotik verdi. gözlerini sürekli kaynamış ılık suyla pansuman yaptım ve damlayı da düzenli kullandım 5. gün sonunda geçti. bende pimpirikliyimdir ama bu sefer elli doktora götürmedim geçti:) hemşire arkadaş beni hastanede görünce aaa biz de olduk evdeki herkese atladı, şu doktorada götür ben sana ilaç adı vereyim falan dedi ama dediğim gibi bişey yapmadım. inş basit bi mikrop kapmıştır. ve bence bi ilacı düzenli kullan temizliğine dikkat et, tozlu ortamlara falan sokma...yoksa her doktor farklı şey söylüyor:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…