- 14 Kasım 2007
- 289
- 3
- Konu Sahibi bistrogirl
merhabalar;
ben size kısaca 9 aylık bebeğimin göz problemini şöyle anlatayım.
bir sabah bebeğim uyandığında gözleri şişmişti. aynı gün dr. a götürdük alerjik olabilir dedi. damla ve alerji şurubu verdi. bebeğimin gözlerinde şişme, çapaklanma ve sulanma hiçbişey yok.fakat daha sonra bebeğim gözlerini çok kaşımaya başladı. bu kez çocuk dr.u değil göz dr.una gittik. bize 3 çeşit damla verdi ve bebeğimin gözlerini kaşıması azaldı ancak bitmedi. sonra başka bir dr. ve başka ilaçlar derken bu kaşıntıyı geçiremedik.
Acaba ben mi abartıyorum. şu anda uykuya dalmadan önce kaşıyor ama gözlerini oyacak gibi kuvvetle kaşıyor.
Bebeğimi adana 'da bir prof dr.a götürelim diyoruz eşimle.
1- bebeğinde göz kaşıma problemi olan var mı?
2- adana veya mersin'de önerebileceğiniz göz hastalıkları prof. u var mı?
ben size kısaca 9 aylık bebeğimin göz problemini şöyle anlatayım.
bir sabah bebeğim uyandığında gözleri şişmişti. aynı gün dr. a götürdük alerjik olabilir dedi. damla ve alerji şurubu verdi. bebeğimin gözlerinde şişme, çapaklanma ve sulanma hiçbişey yok.fakat daha sonra bebeğim gözlerini çok kaşımaya başladı. bu kez çocuk dr.u değil göz dr.una gittik. bize 3 çeşit damla verdi ve bebeğimin gözlerini kaşıması azaldı ancak bitmedi. sonra başka bir dr. ve başka ilaçlar derken bu kaşıntıyı geçiremedik.
Acaba ben mi abartıyorum. şu anda uykuya dalmadan önce kaşıyor ama gözlerini oyacak gibi kuvvetle kaşıyor.
Bebeğimi adana 'da bir prof dr.a götürelim diyoruz eşimle.
1- bebeğinde göz kaşıma problemi olan var mı?
2- adana veya mersin'de önerebileceğiniz göz hastalıkları prof. u var mı?
Son düzenleme: