• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin göz rengi

nargisabbas

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2024
8
12
3
24
C5DDCEBB-9A33-467A-9BE8-EBE7C5823B8D.png

Sorum annelere,bebegim 3aylik gozleri renkli,kimin cocugunun gözlerinin rengi böyleydi?sonradan degisme oldumu?sadece merakli bir anne olarak bu konuya hakim annelere sormak istedim,benim annemin gozleri yesil benimki acik kahverengi,kocamin ela kenarlari yesil,ama bebegimde yesil degil sanki anlam veremedigim renkte

Ayyy maşallah çok tatlı bebişiniz🧿🧿💖💖 sağlıkla büyüsün . Benim kızımın da gözleri aşağı yukarı böyleydi . Baba tarafım hep renkli gözlüdür kahverengi göz yok. Eşimle ben kahve gözlüyüz . Kızımın gözleri zamanla döndü, şu an ela . dönmeden önce bebekliğindeki göz rengini ekliyorum .

Eklentiler

• IMG_5348.jpeg
    IMG_5348.jpeg
    89,7 KB · Görüntüleme: 652
Ayyy maşallah çok tatlı bebişiniz🧿🧿💖💖 sağlıkla büyüsün . Benim kızımın da gözleri aşağı yukarı böyleydi . Baba tarafım hep renkli gözlüdür kahverengi göz yok. Eşimle ben kahve gözlüyüz . Kızımın gözleri zamanla döndü, şu an ela . dönmeden önce bebekliğindeki göz rengini ekliyorum .
Masallah sizinde bebeginizz cok tatliymish😍6ayinda tam oturur diyorlar,6ayin resmini de ekleyecegim bakalim benimkide ela gozlu olacakmi😍saglikli olsunda ne olur olsun,ama insanda merak etmiyor degil😄❤️

Masallah sizinde bebeginizz cok tatliymish😍6ayinda tam oturur diyorlar,6ayin resmini de ekleyecegim bakalim benimkide ela gozlu olacakmi😍saglikli olsunda ne olur olsun,ama insanda merak etmiyor degil😄❤️
Teşekkür ederim 😇 bizimki 1 yaşa doğru tam belli etti rengini. Şu an 22 aylık. Yaklaşık 1 senedir aynı rengini koruyor . Dediğiniz gibi sağlıklı olsun , gerisi önemli değil. Ama bence sizinki de dönse bile ela olacaktır sarısın bir çocuk zaten çok koyulaşacağını zannetmiyorum🥰

Bizimki 5aya girdi 😍bakalim irelileyen donemlerde nasil olacak,benim gibi merak eden annelere gelsin🥰bence de degisecek gibi duruyor ela gozlu olacak oglusum
AC335B34-6CDA-4D32-9A1C-FE1254366375.jpeg

açık yeşildi gözlerinin rengi ama biz döneceğini anladık.
Eşimin ve benim ailemdeki cogu insan göz rengi açık mavi renkli ve yeşil gözlü, kp ve abimin gözleri ikisininde çok güzel masmavi, güneşte daha cok belli oluyor ise o göz rengi dönüyor.

Zaten kızım pespembe doğdu bi açtı gözleri döner bu renk dedik.
Şimdi kumral bi kız…

açık yeşildi gözlerinin rengi ama biz döneceğini anladık.
Eşimin ve benim ailemdeki cogu insan göz rengi açık mavi renkli ve yeşil gözlü, kp ve abimin gözleri ikisininde çok güzel masmavi, güneşte daha cok belli oluyor ise o göz rengi dönüyor.

Zaten kızım pespembe doğdu bi açtı gözleri döner bu renk dedik.
Şimdi kumral bi kız…
Evet guneste belli oluyor bi tek,benim de annem yesil gozlu ama hic bir cocugunda 4kardesiz annemize benzemiyoruz,bakalım ne olacak

Back