- 18 Aralık 2018
- 363
- 342
- 103
- 31
- Konu Sahibi bboobbeepp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öncelikle masaAllah 6 ay olana kadar masmaviydi oglumun gözleri şuanda ela oldu 21 aylik sizin bebisin kahve olacak gibiBugün tam 3 aylık olduk. Babası sarışın mavi gözlü tüm ailesi öyle. Ben de kahverengi gözlüyüm. Bebeğimin gözleri ne renk tam çözemiyorum, sizce kahveye döner mi? Ama maviye de açılmadı.. :)
ela oalcak gibi duruyor :)Bugün tam 3 aylık olduk. Babası sarışın mavi gözlü tüm ailesi öyle. Ben de kahverengi gözlüyüm. Bebeğimin gözleri ne renk tam çözemiyorum, sizce kahveye döner mi? Ama maviye de açılmadı.. :)
Merhaba hangi renk oldu bebeğinizin göz rengi :) maşallahBugün tam 3 aylık olduk. Babası sarışın mavi gözlü tüm ailesi öyle. Ben de kahverengi gözlüyüm. Bebeğimin gözleri ne renk tam çözemiyorum, sizce kahveye döner mi? Ama maviye de açılmadı.. :)
Canim simdi goruyorum yorumunu, gozleri kahveringiye dondu. Guneste elamsi hafif :)Merhaba hangi renk oldu bebeğinizin göz rengi :) maşallah
Bugün tam 3 aylık olduk. Babası sarışın mavi gözlü tüm ailesi öyle. Ben de kahverengi gözlüyüm. Bebeğimin gözleri ne renk tam çözemiyorum, sizce kahveye döner mi? Ama maviye de açılmadı.. :)