- 19 Mart 2008
- 2.757
- 78
- Konu Sahibi ades_ballibadem
Bebegim 2.5 aylik suan gozleri bu sekilde guneste dogdugunda daha lacivertimsi gri koyu bir renkti
Ben kahverengi babasi yesil gozlu
Sizce bu renk degisirminyada ne olur
Cok merak ediyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Değişmez bence şimdiye değişirdi degisseydi.Eki Görüntüle 3025835
Bebegim 2.5 aylik suan gozleri bu sekilde guneste dogdugunda daha lacivertimsi gri koyu bir renkti
Cok merak ediyoruz
6 aya kadar degisir deniyorDeğişmez bence şimdiye değişirdi degisseydi.
Değişiyor maalesef ama olsa olsa yeşil olur, kahveye dönmezEki Görüntüle 3025835
Cok merak ediyoruz
Esimde yesil gozlu koyudan suan aciliyor sanki kahve olmasi icin koyulasmasi gerekÇok değişmez sanmıyorum. Değişse de çakırımsı olur, yeşile çalabilir biraz. Yeğenlerim renkli gözlüler, kahveye veya elaya dönmedi gözleri.
Hadinya ben gittikce açıldığı icin umutlanmistim tekrar koyulamaz diye.Değişir, 1 yıl içinde çok değişiyor. Hatta benim kızımın ki 1 yıldan sonra da değişti. İlk 6 ay masmaviydi gözleri.
Sonra ki 6 ayda açıldı, değişti, yeşil oldu gözleri.
1 yaşından sonra yeşilimsi ela gibi oldu şu an gözleri.
Yani yenidoğanken ki canlı mavi böz rengi kalmadı bizde.
Sanki banada kahve olmaz gibi geliyor yesil ela arasi kalirBöyle kalabilir veya elaya döner, çünkü çok koyu bir mavi değil. Benim oğlumun en az ilk 6 ay'da gözleri lacivertti, sonra yavaş yavaş koyu elaya döndü.
Yesil olsada mutlu olurum buyuk jizim kahve buda esime benzesin isterim once saglik elbette ama insan istiyor yinedeDeğişiyor maalesef ama olsa olsa yeşil olur, kahveye dönmez
Ya yeşil olur ya ela kızımın da böyleydi şimdi 1 yaşında önce yeşil sonra ela olduEki Görüntüle 3025835
Cok merak ediyoruz
Bencede degisebilir yesil ya da ela olabilirEki Görüntüle 3025835
Cok merak ediyoruz
Oyyy yerim yaaa çok öpün benim için lütfen, sağlıkla büyüsün analı babalıEki Görüntüle 3025835
Cok merak ediyoruz
Ben ne yapayım babam ela,annem yeşil gözlü. Abimde mavi gözlü. Sence benim gözler ne renk?Benimki bebekken koyu mavimsiymiş, açık kahveye dönmüş Hayır babam ela, annem su yeşil gözlü. Olmayınca olmuyor. Ben özellikle mavi gözlere bayılıyorum.
Kelek genleri almışız, annemin tarafı hep sarışın renkli gözlüBen ne yapayım babam ela,annem yeşil gözlü. Abimde mavi gözlü. Sence benim gözler ne renk?
Kahverengi.
Aynen eşimin de öyle ana ela baba yeşil 3 velet se kahverengi gözlülerBen ne yapayım babam ela,annem yeşil gözlü. Abimde mavi gözlü. Sence benim gözler ne renk?
Kahverengi.