Bebegimin göz rengi

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
20220314_120426.jpg

Bebegim 2.5 aylik suan gozleri bu sekilde guneste dogdugunda daha lacivertimsi gri koyu bir renkti
Ben kahverengi babasi yesil gozlu
Sizce bu renk degisirminyada ne olur
Cok merak ediyoruz

Değişir, 1 yıl içinde çok değişiyor. Hatta benim kızımın ki 1 yıldan sonra da değişti. İlk 6 ay masmaviydi gözleri.
Sonra ki 6 ayda açıldı, değişti, yeşil oldu gözleri.
1 yaşından sonra yeşilimsi ela gibi oldu şu an gözleri.
Yani yenidoğanken ki canlı mavi böz rengi kalmadı bizde.

Böyle kalabilir veya elaya döner, çünkü çok koyu bir mavi değil. Benim oğlumun en az ilk 6 ay'da gözleri lacivertti, sonra yavaş yavaş koyu elaya döndü.

Çok değişmez sanmıyorum. Değişse de çakırımsı olur, yeşile çalabilir biraz. Yeğenlerim renkli gözlüler, kahveye veya elaya dönmedi gözleri.

Çok değişmez sanmıyorum. Değişse de çakırımsı olur, yeşile çalabilir biraz. Yeğenlerim renkli gözlüler, kahveye veya elaya dönmedi gözleri.
Esimde yesil gozlu koyudan suan aciliyor sanki kahve olmasi icin koyulasmasi gerek
Değişir, 1 yıl içinde çok değişiyor. Hatta benim kızımın ki 1 yıldan sonra da değişti. İlk 6 ay masmaviydi gözleri.
Sonra ki 6 ayda açıldı, değişti, yeşil oldu gözleri.
1 yaşından sonra yeşilimsi ela gibi oldu şu an gözleri.
Yani yenidoğanken ki canlı mavi böz rengi kalmadı bizde.
Hadinya ben gittikce açıldığı icin umutlanmistim tekrar koyulamaz diye.

Kuzenimin gozleri yarım sene masmaviydi,büyüdü en son ela ile yeşil arasi oldu şimdi.Muhtemelen yeşil olur sizin bebisde Allah sağlık sıhhat versin.Bazen çekmeyince de çekmiyor ama ya.Enistemin gözleri mavi iki yeğenim de kahve rengi gözlü doğdu.Ustelik dedeleri de mavi gözlü.

X