- 27 Ekim 2017
- 3.608
- 15.747
-
- Konu Sahibi baharesintisii
Dedim ya açiklamada başta koyuydu renklilik vardı belli oluyordu sonra 2. Resimdeki gibi bulaniklaşınca anladım renkli olmayacagini diye ..Bu arada ztn 2.ci resimde de renkli dglmis ki bayagi koyu bnm.bebegimin boyle dgl
Son cümlen olmadıALLAHİM.ŞEKER BUMAŞALLAH. KAC AYLİK BU BEBEK 6 AYDAN KUÇUK HER HALEDE BENİM uc tane bebegimin ucude 6 aya kadar gozleri benim goz rengimdi sonra babaya benzediler hic ayni goz diyiller bu bebisinde gozleri sanki donecek gibi
Ya sen kimsinde bana laf yetistiriosun ? Seviyemle incitirim seni seviyesiz premsesAblam hadi canım mahallene dön orda yap bu ağız dalaşlarını. Seviye düştükçe düştü.
simdi senin gozune benziyo dimiSon cümlen olmadı
Tüm ciddiyetimle soruyorum neye kuduracağız?Hahahaha ay cok komiksiniz ya hic gulecegim.yoktukudurmaya devammke
Çimen yeşili ya da oksijen mavisisimdi senin gozune benziyo dimi
Onu demek istemedim hanimefendi iki resimdede koyu zaten cok belli olmus olmayacagi bisey demedim takilmiorm merak etmeyinDedim ya açiklamada başta koyuydu renklilik vardı belli oluyordu sonra 2. Resimdeki gibi bulaniklaşınca anladım renkli olmayacagini diye ..
Tövbe estagfurullah siz baya baya takıntı yapmissiniz herkesten resim istediginiz icin fikir olsun diye gönderdim
Ama şuan farkettim ki herkese verip veriştiriyorsunuz niye ki ? Fikir istemissiniz herkes söylemiş innsanlara hakaret etmişler gibi niye davranıyorsunuz
Siz zaten renk konusunda uzmanlaşmişsiniz konu açmanız ilginç kahve olacak gibi diyene saydırıyorsunuz düşman ilan ediyorsunuz falan
Ben bebeğimin gözleri olduğu ve gördüğü için şükür ediyorum sizde öyle yapın çok takılmayın.
Bebeğinin renkli gözlü olduğunu sandığın gibi beni incitebileceğini de düşünüyorsun. Ablacım çık ütopyadanYa sen kimsinde bana laf yetistiriosun ? Seviyemle incitirim seni seviyesiz premses
kuduzlu saldırısına maruz kaldığımız için olabilir miTüm ciddiyetimle soruyorum neye kuduracağız?
Sanmiorum oyle sen bence kürenden cik ay ne kdr iticisin ya ahahhshahs narin ellerime yazik sana cvp veriorm cok degerlisin gibiBebeğinin renkli gözlü olduğunu sandığın gibi beni incitebileceğini de düşünüyorsun. Ablacım çık ütopyadan
Çok zarifsiniz çok teşekkur ederimMaşallah, ailecek güzelsiniz.
Tamam ayştaynn sjsjjssjYa bir de mesele ben korkarım çocuğumun göz rengini takıntı yapmaya. Ne bileyim sağlıklı olsun yeter derim. Sen başka şeylere takıl bence çocuğun göz rengine takılana kadar.( Genetik diğer faktörlere)
Bu kdr fesat olursa insanlar normal ssjssjjsBir bebişin göz renginden nasıl kavga çıktı ya askdkfkflflgl
Kıskanmayınnnkuduzlu saldırısına maruz kaldığımız için olabilir mi
galiba ilk cezamı yiyeceğim ama değdi bence. neyse zaten yarın misafirim vardı lol
Bence lohusalık bittiğinde bu yazdıklarınızı okuyup kafam güzelmiş diyeceksiniz. Özellikle fesatlık kısmında.Koyun gibisiniz ayni ya valla ben sizin adiniza utandim asıl