- 22 Kasım 2020
- 6.269
- 86.996
-
- Konu Sahibi baharesintisii
Gözle görülen seyi inkâr etmişsiniz.Hay Allah razı olsun senden. Az kaldı hepimizi sabun yapacaktı kadın
ahahahahaha buna çok güldüm ama güldüğüm için çok utandım. oysa kendi de kahverengi gözlüymüş, iyi köpürürHay Allah razı olsun senden. Az kaldı hepimizi sabun yapacaktı kadın
Yok mor knkMavi bence
Utanmak var mi sende ya arsızahahahahaha buna çok güldüm ama güldüğüm için çok utandım. oysa kendi de kahverengi gözlüymüş, iyi köpürür
Oh noo oh noo oh no no no nooYok mor knk
Vah vah vahhhh bak hele hanimefendiye siz diye hitap etmis siz diye hitap ediosun ama itici diosun oylemi kibar gecinen çingeneOkey? Şu sözcük bile iticiliğinizi kanıtlıyor. Herkes öyle dediyse ne diye gelip buraya soruyorsunuz? Ayrıca ben sizin mahalleden arkadaşınız değilim. Ben size “siz” şeklinde hitap ediyorsam, aynı şekilde hitap beklerim.
o kadar sayfa ‘kahverengiye döner” yoruma carlayan siz ve burada 5N1K araştırma yürüten ben; hangimiz daha arsız söylesenize.Utanmak var mi sende ya arsız
Vah vah vahhhh bak hele hanimefendiye siz diye hitap etmis siz diye hitap ediosun ama itici diosun oylemi kibar gecinen çingene
Bebeğe aşırı üzüldüm.Vah vah vahhhh bak hele hanimefendiye siz diye hitap etmis siz diye hitap ediosun ama itici diosun oylemi kibar gecinen çingene
Üzülme kendini düzelto kadar sayfa ‘kahverengiye döner” yoruma carlayan siz ve burada 5N1K araştırma yürüten ben; hangimiz daha arsız söylesenize.
bunu raporlarım yalnız. he, yerinde bir hakaret etseydiniz kadın haklı der lafımı yer otururdu. ama bu hiç uymadı, çok alelade çok öylesine edildi
Git ötede kus haydeee
Üsluba bak.Git ötede kus haydeee
doğru, kendimi düzeltiyorum ve bu diyaloğun IQ skoru ortalamasını yükseltme çabamdan vazgeçiyorum. :) bebişin kara gözlerine selam olsunÜzülme kendini düzelt
İişine gelirse premsessssss iticiligimin hakkini aliosun isteÜsluba bak.
Hahahaha ay cok komiksiniz ya hic gulecegim.yoktudoğru, kendimi düzeltiyorum ve bu diyaloğun IQ skoru ortalamasını yükseltme çabamdan vazgeçiyorum. :) bebişin kara gözlerine selam olsun
ALLAHİM.ŞEKER BUKizlar gec saatte actim konuyu pek yorum gelmedi simdi tekrar actim degerli fikirlerinizi merak ettim sizce ne renk degisirmi? Eki Görüntüle 3379814 Eki Görüntüle 3379816 Eki Görüntüle 3379817
Ablam hadi canım mahallene dön orda yap bu ağız dalaşlarını. Seviye düştükçe düştü.İişine gelirse premsessssss iticiligimin hakkini aliosun iste
Baktım çoğu yerde kendinizi alıntılayıp kendinize cevap vermişsinizHakaret derkennnn?! Siz bana gelen yorumlara bakin ben asla cirkinlesmedim
Koyun gibisiniz ayni ya valla ben sizin adiniza utandim asılBugün de başkası adına utandık çok şükür.