Bebegimin göz rengi ne sizce?

Bence siz milletle iddialastiniz reelde. Burda da renkli olacak denir diye bir umut atiniz konuyu ama ayni seyleei duyunca kaldiramadiniz. Lohusaliginiza veriyorum.
Cnm bebegim 3 aylik ayrica inan hic oyle derdim yok ben degil tam tersine reelde herkes renkli dedi sakin olun ya sjsnjs

Cnm bebegim 3 aylik ayrica inan hic oyle derdim yok ben degil tam tersine reelde herkes renkli dedi sakin olun ya

Bu arada ztn 2.ci resimde de renkli dglmis ki bayagi koyu bnm.bebegimin boyle dgl

Yalnız hanım abla kendi çalıp kendi oynuyor. Olsun kahverengi gözle de yaşayanlar var.
Cnm kahverengi gozler candir benimde gozlerim0 acik kahve herkeste bayilir bicim genel guzellik.onemlidir bnm derdim.o dgl sadece kahve olck diye kesin konusanlar cok bilmis gibi gelecegi Allah bilir sadece

Valla sizin gozler kör herhalde yada müneccimlige devam kör gozlerle yallah ayrica evet renkli göz cekememezligi genelde herkeste var

Liseyi bile bitirmedin galiba?

Du renkli goz cekememezligi anca cahil,kiskanc insanlarin agzindan cikar

Velev ki beben renkli gozlu. Onu da Allah verdi siz kendinizden mi saniyosunuz madem? Neyine fesatlanalim kahverengiyi de yaratan Allah renkliyi de. Cidden lohusalik delilik haliymis bir kere daha gorduk. Kendimi sorguladim suan lohusayken bana kirilan kusenlere yaptiklarimi bir daha dusunecegim.

Etmiorum ama goz gore gore renkli gozlu bebehimede kahve dedirtmem sjsjsj size kahveli geveler seversiniz
Severim tabi.
Bebeğinize kahve gözlü demedi kimse, kahveye döner dediler ama tabi siz okuduğunuzu anlamadığınız için öyle gelmiş olabilir.
Çocuğunuz için arada kitap okuyun, göz renginden daha önemli okuduğunu anlayan bir anneyle büyümesi.

Döner donecek ifadeleri müneccimlik oluo iste shjsjs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…