- 31 Ocak 2024
- 195
- -95
- 31
-
- Konu Sahibi baharesintisii
Ya kendin cok mu kaliteli yorum yaptinda kalite bekliosn ne ekersen onu bicersinneyse ki önemli kısmını kabullenmişsiniz hehe :)
oysa size demiştim şöyle güzel sap olsa ben yemeye razıyım diye ama bihter, bihtercik… fazla basit değil mi
Gulen emoji attım bu sefer. Tamam hanım abla giderim ben. Qelbimi qırdınFredy kruger her yaptigim yorumu begenmedim likelamadan sıkılmadinmı bi git kizimmm
Maşallah bu bala.
amiiiinn çok teşekkür ederimMaşallah bu bala.Ömrü de onun gibi tatlı olsun.
Mavi diyorum.
Sanane????? Ister tuttururum ister tutturmam dertmi oldu sizd ya gidin kendi bebenizle ilgilenin sana lafini yedirtecek bayagi resim varda ugrasamiycm simdi
Ya cok alemsinizzz
Bal rengine dönecek yazacaktımAma annem yesil.anneannrm mavi esimin babasi yesil annesi ela karisik bauagi
Anlamadim cnm?
Mavi olacak deseydik de geleceği Allah bilir mi diyecektiniz? Hayir hiç sanmıyorum. "Yhaa çk tşkler cnmmmCnm kahverengi gozler candir benimde gozlerim0 acik kahve herkeste bayilir bicim genel guzellik.onemlidir bnm derdim.o dgl sadece kahve olck diye kesin konusanlar cok bilmis gibi gelecegi Allah bilir sadece
Allah bilir deyipCnm kahverengi gozler candir benimde gozlerim0 acik kahve herkeste bayilir bicim genel guzellik.onemlidir bnm derdim.o dgl sadece kahve olck diye kesin konusanlar cok bilmis gibi gelecegi Allah bilir sadece
Bunu şu yeşili gozleri olnayan nerden bilsin demi. Mutevazi olamayacağım bu konudaArkadaşlar çok yanlış tahminler yapmışsınız ama sorun sizde değil çünkü nasıl yapılacağını bilmiyorsunuz ve bilmemek ayıp değil. Bir göz rengi belirlenirken daha önce onaylanmış göz renklerinden yola çıkılır.
Burada üç önemli belirleyici var: Benim gözlerim koyu mavi,Karpuzlu araba nın gözleri mavi, Muhittin in gözleri su yeşili. Buradan yola çıkarak bu bebeğin gözleri pembe diyebiliriz. Büyüdükçe koyulaşırsa kırmızıya kadar gider, açılırsa toz pembeye dönebilir. Bu kadar basit.
Shhshshshsh Allah seniArkadaşlar çok yanlış tahminler yapmışsınız ama sorun sizde değil çünkü nasıl yapılacağını bilmiyorsunuz ve bilmemek ayıp değil. Bir göz rengi belirlenirken daha önce onaylanmış göz renklerinden yola çıkılır.
Burada üç önemli belirleyici var: Benim gözlerim koyu mavi,Karpuzlu araba nın gözleri mavi, Muhittin in gözleri su yeşili. Buradan yola çıkarak bu bebeğin gözleri pembe diyebiliriz. Büyüdükçe koyulaşırsa kırmızıya kadar gider, açılırsa toz pembeye dönebilir. Bu kadar basit.
Kız bu bildiğin hardal sarısı
Bebeginiz nıye bana benziyor yaKizlar gec saatte actim konuyu pek yorum gelmedi simdi tekrar actim degerli fikirlerinizi merak ettim sizce ne renk degisirmi? Eki Görüntüle 3379814 Eki Görüntüle 3379816 Eki Görüntüle 3379817
Ablamın Gozlerı griGri gibi duruyor. Bu arada gri göz olur mu? demeyin. Nadirde olsa gri göz oluyor. Büyük ihtimal büyüdükçe göz rengi dönecek.