- 3 Eylül 2018
- 8.635
- 46.004
-
- Konu Sahibi baharesintisii
Üşenmedim baştan okudum mesajları. Renk değişir mi diyen de siz kahverengi olur diyenlere müneccim misin fesat renkli göz düşmanı diyen de siz? Madem renkli kalacağından eminsiniz neden sordunuz? Kahverengi olma ihtimalini siz de biliyorsanız neden tepki gösterdiniz?Bu kdr fesat olursa insanlar normal ssjssjjs
Üzgünüm ama lohusalıkla alakalı olduğunu sanmıyorum yaBence lohusalık bittiğinde bu yazdıklarınızı okuyup kafam güzelmiş diyeceksiniz. Özellikle fesatlık kısmında.
Bebegim 3 aylik ve ben lohusa dglm goz rengide umrumda dgl ben sadece kesin kesin konusanlara gicik oldm zaten biri linç yediginde herkes saldiriya gever koyun psikolojisi malum ama ben asla bildigimden sasmam tabiki fesat dgl insanlar sinirle yazdimBence lohusalık bittiğinde bu yazdıklarınızı okuyup kafam güzelmiş diyeceksiniz. Özellikle fesatlık kısmında.
Ay baydı bu konu ya goz renklerinden sogudum sayenizdeÜşenmedim baştan okudum mesajları. Renk değişir mi diyen de siz kahverengi olur diyenlere müneccim misin fesat renkli göz düşmanı diyen de siz? Madem renkli kalacağından eminsiniz neden sordunuz? Kahverengi olma ihtimalini siz de biliyorsanız neden tepki gösterdiniz?
Evet ciksana konu basligimdan yukselir belki :)IQ dramatik bir şekilde düşüşe geçti.
hitler mezarında ters döndü. yakıştı mı mavi gözlü anasına almanca’yı yazamamakTamam ayştaynn sjsjjssj
Sorumun cevabı bu değil. Gereksiz yere yükselip hakaret etmişsiniz.Ay baydı bu konu ya goz renklerinden sogudum sayenizde
Ay bihtercik pesimde ya esprilere gel ama ışık var sende devammhitler mezarında ters döndü. yakıştı mı mavi gözlü anasına almanca’yı yazamamak
Önce siz çıkın; bir şey deneyeceğim.Evet ciksana konu basligimdan yukselir belki :)
lohusalık yalnızca doğum sonrası kanama halini ifade etmez, aynı zamanda annenin psikolojik durumunu da belirtir. her şeyi mi biz öğretelim ya???Bebegim 3 aylik ve ben lohusa dglm goz rengide umrumda dgl ben sadece kesin kesin konusanlara gicik oldm zaten biri linç yediginde herkes saldiriya gever koyun psikolojisi malum ama ben asla bildigimden sasmam tabiki fesat dgl insanlar sinirle yazdim
Pardon da ben nerde hakaret etmisim ya itici denilen ben iq dusuk denilen ben ? Ben gayet seviyeliyim bence bunca çirkeflige sjsjsjSorumun cevabı bu değil. Gereksiz yere yükselip hakaret etmişsiniz.
ama üzülüyorum bu kadar ucuz cevaplaraAy bihtercik pesimde ya esprilere gel ama ışık var sende devamm
Önce siz çıkın; bir şey deneyeceği
Bihter sen kendini vurmazsan ben yapcam bi git yalohusalık yalnızca doğum sonrası kanama halini ifade etmez, aynı zamanda annenin psikolojik durumunu da belirtir. her şeyi mi biz öğretelim ya???
bildiğinizden şaşmazsınız çünkü siz ….. nato kafa nato mermersiniz
Komikİyi de herkes bildiğini paylaştı size genetiksel açıklamasını da yaptım sizin çocuğunuz renkli gözlü olsa kime ne olmasa kime ne.? Yorum yapanların çoğunun coluk çocuğu var. Kurduruyorsunuz yazmışsınız ne alaka, sizce de çok komik değil mi
şunda bir anlaşalım:Bihter sen kendini vurmazsan ben yapcam bi git ya
Ha kabul yaniHahahaha cok iyiydi bucukkk oturdu
Yooo sadece komikHa kabul yani