Bebek Aylık Gelişimi, Aşı Takvimi bebeğimin göz rengi ne olabilir

Bebeğimizin Aşıları, Kontrolleri, Aylık Gelişim Bilgileri

nilsu1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
12 Nisan 2011
17
0
36
İzmir
arkadaşlar 2aylık bebeğimin göz rengini kestiremiyorum ama çok merak ediyorum renkli olanların ki nasıldı acaba hiç belirti olmaz mı ki

kızımın göz rengi mavi. doğduğundan beri açık lacivert mavi arasıydı.şu anda 8 aylık ve artık iyice mavi oldu. koyu renkli göz olacaksa eğer koyu lacivert oluyor.

hiç belli olmaz canım bizim 6 aya kadar maviydi sonra yesil en son ela oldu ve 1 yasında acık kahveye döndüü..

kızım doğduğunda lacivertti sonra büyüdükçe göz rengi değişmeye başladı ve şuan 1 yaşında kızım gözleri ela.şimdiden göz rengini kestirmen biraz zor sanırım.

hiç belli olmaz canım bizim 6 aya kadar maviydi sonra yesil en son ela oldu ve 1 yasında acık kahveye döndüü..

:)) evet ya benim de aynen böyle olmuş. şimdi açık kahve gözlerim. 2 aylık bir kızım var ve ben de henüz göz rengi ne olur kestiremiyorum

canım benim kızımında gözleri şuan koyu mavi duruyor 1.5 aylık.bilmiyorum ama bence değişir gibi geliyor ama her gören maviş gözlü diye seviyor böyle kalsa ne güzel olur

benim kizimin gozleri yesildi koyuda degil basbaya yesil 4 ay sonra ela oldu 11 aylik kahverengiye donuyor

benim kızımın ilk aydan beri kahveye benzetiyodum ben herkes senin gibi ela olcak diyodu şu an tam 5 aylık ve basbaya kahverengi duruyor ama belli olmaz belki elaya döner saçlarıda simsiyahtı ilk doğduğunda şimdi kestane resngi oldu ben kumralım babasına çekti olduğu gibi kara kızm

benim ilk oglumda,lacivertti suan 2 yasini doldurali 1 ay gecdi,gözleri acik mavi .2 inci oglumda cok koyu bi kahverengiydi 2 aylik oldu oldugu gibi duruyor hic degisme olmadi,sanirim ayni kalir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…