• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Çocuk Hastalıkları bebeğimin göbek kordonu düşmedi!!!

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

secret51

Guru
Kayıtlı Üye
31 Mayıs 2011
733
645
323
İzmir
merhaba bayanlar. 34+5 te doğum yaptım. bebeğim 15 gun kuvozde kaldı. suan 34 gunluk ama hala göbek kordonu dusmedı. aranızda bebeğin gobek kordonu gec dusen var mı? alkolle pansuman yaptım. batıkon surdum. yıkamadım bı sure. sonra yıkadım sac kurutma makınesıyle kuruttum. ne yaptıysam dusmedı.

doktrunuzla konuştunuz mu?Belki bazı bebeklerde geç düşmesi normaldir bilmiyorum,benim oğlumun 5. gün düştü.

47. gunde nıhayet dustu
Merhaba bebeğim 31 günlük ve göbeği hala düşmedi araştırırken yazdıklarınızla karşılaştım neden o kadar geç düştüğüyle ilgili bilginiz var mı acaba araştırdınız mı biz doktora gidiyoruz devamlı immünoloji bölümüne yönlendirdiler çok korkuyorum umarım yazımı görüp cvp verirsiniz

Merhaba bebeğim 31 günlük ve göbeği hala düşmedi araştırırken yazdıklarınızla karşılaştım neden o kadar geç düştüğüyle ilgili bilginiz var mı acaba araştırdınız mı biz doktora gidiyoruz devamlı immünoloji bölümüne yönlendirdiler çok korkuyorum umarım yazımı görüp cvp verirsiniz
Burdamasınz ne yaptınız acaba benim de oğlum 21 günlük halen düşmedi durumunuz ne oldu ?

Back