- 22 Aralık 2020
- 128
- 68
- 25
-
- Konu Sahibi deryacakir0709
Cevabiniz için teşekkürler. Bebegim kustugunda çok kusuyor ve halsizlesiyorr çünkü uzun süre öğürüp öksürüyor surecin sonunda kusuyor. Çok emen bir bebek zaten emmesinde problem yok ama sık sık böyle oluyor. Sürekli yutkunuyor balgamdan kurtulmak için ve ben o ağlama krizlerinde ne yapacagimi şaşırıyorum. Burnunu temizlesemde genzindeki balgamı alamıyorum yani burnunu temizlemem onu tam rahatlatmıyor. Bu durum çok canımı sıkıyor.Canım aslında kusması onun açısından iyi balgamı atıyor bu şekilde bebeğiniz sizin yapmaniz bol bol emzirmek olucak çünkü bebeğiniz küçük pek bsy verilmez bol bol burnunu temizleyin birazda dik tutun bebeğiniz geçmiş olsun gliba salgın var bizde yeni atlatik
Çok zaman da burnunu temizlemem izin vermiyor ağlıyor hep bundan kaynaklı burundakiler genzine akiyor..Cevabiniz için teşekkürler. Bebegim kustugunda çok kusuyor ve halsizlesiyorr çünkü uzun süre öğürüp öksürüyor surecin sonunda kusuyor. Çok emen bir bebek zaten emmesinde problem yok ama sık sık böyle oluyor. Sürekli yutkunuyor balgamdan kurtulmak için ve ben o ağlama krizlerinde ne yapacagimi şaşırıyorum. Burnunu temizlesemde genzindeki balgamı alamıyorum yani burnunu temizlemem onu tam rahatlatmıyor. Bu durum çok canımı sıkıyor.
Çok zaman da burnunu temizlemem izin vermiyor ağlıyor hep bundan kaynaklı burundakiler genzine akiyor..
Cevabiniz için teşekkürler. Bebegim kustugunda çok kusuyor ve halsizlesiyorr çünkü uzun süre öğürüp öksürüyor surecin sonunda kusuyor. Çok emen bir bebek zaten emmesinde problem yok ama sık sık böyle oluyor. Sürekli yutkunuyor balgamdan kurtulmak için ve ben o ağlama krizlerinde ne yapacagimi şaşırıyorum. Burnunu temizlesemde genzindeki balgamı alamıyorum yani burnunu temizlemem onu tam rahatlatmıyor. Bu durum çok canımı sıkıyor.
Evet ya gittim boğazına baktılar diyorlar ki bisey yok ama bebeğim sanki ciğerleri sokulurcesine öğürüyor öksürüyor anlamadım ki ama birkaç gündür iyi hırıltı yine oluyor arada ama rahatsizlanmiyorCanım başka bir Dr gittdin mi yada bir acile falan
Evet ya gittim boğazına baktılar diyorlar ki bisey yok ama bebeğim sanki ciğerleri sokulurcesine öğürüyor öksürüyor anlamadım ki ama birkaç gündür iyi hırıltı yine oluyor arada ama rahatsizlanmiyor
Cevabınız için teşekkürler. Amin inşallah.Terletmeyin mümkün olduğunca, bol bol emzirin, burnu hep temiz kalsın ortibebe nin aspiratör burun çekme aparatı çok kullanışlı.öksürme olursa oldukça sırtına yavaş yavaş vurun ki rahatlasın. İnşallah bişey olmaz Allah şifa versin inşallah