Çocuk Hastalıkları Bebegimin geniz akintısına çözüm önerebilecek var mı?

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

deryacakir0709

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2020
128
68
25
Merhaba 1 buçuk aylık bebeğimin burnunda tıkanıklık oluyor serum fizyolojik ve burun aspiratörüyle temizliyorum ama genzine kaçıyor ve bebeğim onu atamıyor sürekli yutkunuyor öksürüyor öğürüyor bazen de kusuyor rahat uyuyamıyor. Evi nemlendiriyorum havalandiriyorum da, doktora danistigimda burnunu temizle diyor fakat zaten temizliyorum. Bir türlü genzindeki balgamı atamiyor. Böyle bir durum yasayan anneler çözüm önerilerinizi bekliyorum. Nasıl alabilirim o balgamı yada atmasını nasil sağlayabilirim?

Canım aslında kusması onun açısından iyi balgamı atıyor bu şekilde bebeğiniz sizin yapmaniz bol bol emzirmek olucak çünkü bebeğiniz küçük pek bsy verilmez bol bol burnunu temizleyin birazda dik tutun bebeğiniz geçmiş olsun gliba salgın var bizde yeni atlatik

Cevabiniz için teşekkürler. Bebegim kustugunda çok kusuyor ve halsizlesiyorr çünkü uzun süre öğürüp öksürüyor surecin sonunda kusuyor. Çok emen bir bebek zaten emmesinde problem yok ama sık sık böyle oluyor. Sürekli yutkunuyor balgamdan kurtulmak için ve ben o ağlama krizlerinde ne yapacagimi şaşırıyorum. Burnunu temizlesemde genzindeki balgamı alamıyorum yani burnunu temizlemem onu tam rahatlatmıyor. Bu durum çok canımı sıkıyor.

Çok zaman da burnunu temizlemem izin vermiyor ağlıyor hep bundan kaynaklı burundakiler genzine akiyor..

Canım başka bir Dr gittdin mi yada bir acile falan

Terletmeyin mümkün olduğunca, bol bol emzirin, burnu hep temiz kalsın ortibebe nin aspiratör burun çekme aparatı çok kullanışlı.öksürme olursa oldukça sırtına yavaş yavaş vurun ki rahatlasın. İnşallah bişey olmaz Allah şifa versin inşallah

Cevabınız için teşekkürler. Amin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…