Bebegimin gelisiminde sikintimi var? Benim durumumu yasayan var mi?

lavanya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2009
2.226
116
Bayanlar merhaba hastaneden simdi geldim kafam cok karisti
Pazartesi dr a gittigimde kese 5 hafta 4 gunluktu bugun cuma 5 hafta 6 gunluk 2 gun geriden gelmis gelişim.
Bugun bebegi gorduk fakat zar zor minicik 3 ml ve kalp atisini duyamadik.
Benim gibi olupta normale donen var mi gebeliginde.

Ultrason da yanlış çıkabiliyor. Ben her gittiğimde 2 3 gun ya geriden ya ileriden oynuyordu. Bi problem değil merak etmeyin

["masalserap, post: 42168098, member: 688356"]Ultrason da yanlış çıkabiliyor. Ben her gittiğimde 2 3 gun ya geriden ya ileriden oynuyordu. Bi problem değil merak etmeyin[/QUOTE]
Oylemi umarim dediginiz gibidir.bu durum cok korkuttu beni. Carsamba tekrar gidicem bakalim ne olacak.cok sagolun

Benimde her gittiğimde ultrason da farklı çıkıyor haftası merak etmeyin genelde olan birseymış bu

Siz boyle yazdikca icim rahatliyor.kalp atoslarini ne zaman duymustunuz?
Öncelik le bebişin hayırlı olsun sağlıkla kucağına almak nasip olur ınsallah ben kalp atışını 6+1 de vajınal muayene ile duydum ama Dr duyamayabiliriz genelde 7. Haftada duyuluyor Demişti Canını hiç Sıkma bebişin orda annesi

inşallah canim carsambaya cagirdi doktor sabirsizlikla dualarla bekliyorum o gunu Allah saglikli nasip eder insallah.senin dogumunada az kalmis Allah saglikli hayirli kolay dogum nasip etsin sanada insaallah

7+3 te duymuştum ben kalp atislarini ama daha erken duyanlar da oluyor
Doktora bir sonraki gidisimde 6+4 oluyor diyarim inşallah olmadi bekliycem.boyle soyleyerek içimi rahatlatiyprsunuz inanin cok tesekkur ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…