• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebegimin gelisimi geriden mi geliyor normal mi?

Ela6167

Şurişk'imi
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2016
449
200
23
34
Merhaba, pazartesi günü ilk kez bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı. Bu normal mi? Bir sorun teşkil ediyor mu? Ilk hamileliğim oyüzden endişeliyim her konuda. Ve mesela düsük tehlikesi oldugu zaman ne zaman belli olur doktor söyler miydi

Merhaba, pazartesi günü ilk kez bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı. Bu normal mi? Bir sorun teşkil ediyor mu? Ilk hamileliğim oyüzden endişeliyim her konuda. Ve mesela düsük tehlikesi oldugu zaman ne zaman belli olur doktor söyler miydi

Canım benim ilk oglumda benim de gelişimi önden gidiyordu 1.5 hafta falan, doktor bana kilo ya alakalı demişti. Belki senin bebeğin biraz zayıf olacaktır ama takma ilerleyen haftalarda o fark kapanıyor.

Canim 3 4 gun ultrason cihazından bile farkediyo. Benimki 1 hafta geriden geliyordu. Onu bile hic onemsemedi dr

Canım benim ilk oglumda benim de gelişimi önden gidiyordu 1.5 hafta falan, doktor bana kilo ya alakalı demişti. Belki senin bebeğin biraz zayıf olacaktır ama takma ilerleyen haftalarda o fark kapanıyor.
Bir sorun teşkil etmesinde ne olursa olsun :KK200: Simdiden her seyi icin endiseleniyor insan

Canim 3 4 gun ultrason cihazından bile farkediyo. Benimki 1 hafta geriden geliyordu. Onu bile hic onemsemedi dr
Ozaman sorun yoktur herhalde :) Ve bir sey sorucam yarin rutin testler yapilacak bu yuzden gidecegim doktora. Bu rutin testler noluyor? Ve sonuca gore ne oluyor tam olarak

Fazla fark yok zaten teste cıkıyo dusuk oranın olsaydı doktor kesinlikle söylerdi ama sız genede dikkat edin

Benim de en basta oyle cikiyordu.
Daha sonra haftasiyla esitlendi ultrason da.
Arada ucurum olmadigi surece sorun yok.
1 hafta geri veya ileri olabilir.

Benim de o haftalarda aynı durum olmuştu bazen bikaç gün çnde çıkabiliyor bazen de bikaç gün geride . Bu çok önemli değil aslında. Düşük tehlikesi olsa doktorun söylerdi. Evham yapma boşuna bı günlerinin tadını çıkar derim. Hareketlerine dikkat etmeye çalış.

Benimde bir hafta geriydi sonra yetişti normal zamanına çok problem yapma

Back