- 24 Aralık 2016
- 449
- 200
- 23
- 34
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba, pazartesi günü ilk kez bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı. Bu normal mi? Bir sorun teşkil ediyor mu? Ilk hamileliğim oyüzden endişeliyim her konuda. Ve mesela düsük tehlikesi oldugu zaman ne zaman belli olur doktor söyler miydi
Bir sorun teşkil etmesinde ne olursa olsun Simdiden her seyi icin endiseleniyor insanCanım benim ilk oglumda benim de gelişimi önden gidiyordu 1.5 hafta falan, doktor bana kilo ya alakalı demişti. Belki senin bebeğin biraz zayıf olacaktır ama takma ilerleyen haftalarda o fark kapanıyor.
Ozaman sorun yoktur herhalde :) Ve bir sey sorucam yarin rutin testler yapilacak bu yuzden gidecegim doktora. Bu rutin testler noluyor? Ve sonuca gore ne oluyor tam olarakCanim 3 4 gun ultrason cihazından bile farkediyo. Benimki 1 hafta geriden geliyordu. Onu bile hic onemsemedi dr
Bir sorun teşkil etmesinde ne olursa olsun Simdiden her seyi icin endiseleniyor insan
EvetOlmaz canim Allah ın izniyle, sen zonguldaklimisin
Neresinden bende zonguldaliyim.
İncivez, şuan orada yaşamıyorum ama :)Neresinden bende zonguldaliyim.
Peki tamam canımİncivez, şuan orada yaşamıyorum ama :)
Fazla fark yok zaten teste cıkıyo dusuk oranın olsaydı doktor kesinlikle söylerdi ama sız genede dikkat edinMerhaba, pazartesi günü ilk kez bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı. Bu normal mi? Bir sorun teşkil ediyor mu? Ilk hamileliğim oyüzden endişeliyim her konuda. Ve mesela düsük tehlikesi oldugu zaman ne zaman belli olur doktor söyler miydi
Tesekkur ederim cevabiniz icin. Insallah sagliklidirFazla fark yok zaten teste cıkıyo dusuk oranın olsaydı doktor kesinlikle söylerdi ama sız genede dikkat edin
Insalah canım Rabbım bebek isteyen sağlığı İÇİN dua eden butun annnelerın duasını kabul eder ınsallahTesekkur ederim cevabiniz icin. Insallah sagliklidir
Benim de o haftalarda aynı durum olmuştu bazen bikaç gün çnde çıkabiliyor bazen de bikaç gün geride . Bu çok önemli değil aslında. Düşük tehlikesi olsa doktorun söylerdi. Evham yapma boşuna bı günlerinin tadını çıkar derim. Hareketlerine dikkat etmeye çalış.Merhaba, pazartesi günü ilk kez bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı. Bu normal mi? Bir sorun teşkil ediyor mu? Ilk hamileliğim oyüzden endişeliyim her konuda. Ve mesela düsük tehlikesi oldugu zaman ne zaman belli olur doktor söyler miydi
Benimde bir hafta geriydi sonra yetişti normal zamanına çok problem yapmaMerhaba, pazartesi günü ilk kez bebeğimi ve kalp atışlarını gördüm. 7+2 olması gerekirken 6+5 çıktı. Bu normal mi? Bir sorun teşkil ediyor mu? Ilk hamileliğim oyüzden endişeliyim her konuda. Ve mesela düsük tehlikesi oldugu zaman ne zaman belli olur doktor söyler miydi