ggssd

Üye
Kayıtlı Üye
4 Temmuz 2022
10
3
16
28
Herkese merhabalar 9 ay önce doğum yaptım ilk 4 ay gaz kolik bı bebegım vardı sımdi 5 aydırda diş sancılarından dolayı uyuyamayan bi bebegım var katı gıdayı ne kadar özenli hazırlasamda düzenli bı yemesı olmuyor çoğu zaman sadece emıyor 9 ayı bitti hala gecelerı yarım saatte bır kalkıyor bazen emmek istıyor bazen uyumak istemıyor doymadığı ıcın uyuyamadığını düşünüyorum ve mamaya başlamak istıyorum en azından ilk gece uykusunda fakat emın degılım ya da ne yapacağımı bilemiyorum lütfen yardım edın be yapabılırım bılmıyorum süreç bızı çok yordu artık

Doymadigini dusunuyorsaniz doymuyordur. Anneler bilir fakat doktor kontrolunde baslayin devam sütüne.

bir deneyin eğer mamayı alırsa devam edersiniz o şekilde. ben de aç olduğunu düsünüp bi kaç kez mama verdim. ya emmedi ya da emdikten sonra hepsini kustu. o yüzden artık vermiyorum. siz de deneyin bence.

Doymuyorsa mama başlayın ve artık gece beslenmesi yavaş yavaş kesin. Gece uyumadan önce doydugu kadar verin 150 200 cc gibi. Sonra gece acikmaz. malesef memeyi kesene kadar sık uyanmalar olacak. Ben o yuzden gece memeyide vermeyin diyorum.

Benimde kızım 13 aylık.. hem anne sütü alıyor hemde devam sütü.. ona rağmen saatte 1 uyanıyor neredeyse hiç uyumuyor diyebilirim. Ben açlıkla olduğunu düşünmüyorum bence dişten kaynaklanıyor olabilir..

Gece beslenmesini kesince uykular düzene giriyor. Ancak kademeli kesin, 4 kere emziriyorsanız 3e indirin, sonra 2ye gibi. Protesto ediyorlar ilk başta ama hemen alışıyorlar

Back
X