bebeğimin gaz ve kabızlık sorunu var

kewok

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2010
22
0
36
İstanbul
Merhaba hanımlar 47 günlük bebeğim var inanılmaz bir gaz sorunumuz var ağlayıp emzirirken biranda memeyi bırakıyordu doktorumu aradım metsil verdi şimdi onu kullanıyorum ama şimdide kabız oldu bunun için ne önerirsiniz.

o zaman 10 gün bekle canim bebeklerde normal.ama rahatlamasini istiyosan yumusak hareketlerle karnini saat yönünde uv hafifce

vallah bi yöntem daha var ama doktorlar mecbur kalmadikca tavsiye etmiyolar.kac gündür yapmiyor peki

Merhabalar benimde 5.5. aylık bir oğlum var. ınanılmaz gazlı bir bebekti. Bağırmaktan mosmor olurdu. OM-X isimli tamamen bitkisel bir şurup var onu kullandım bebk çok rahatladı. Hiçbir zararı yok. Kabızlıkta ek gıdalara geçene kadar devam etti. Ancak meyve suyuna başlıyınca rahatladı. Ama ben her akşam 1 çay kaşığı zeytinyağı içirdim. Bebeğim çokda zorlanınca fitili 2 ye böldüm ( hatta biraz daha küçült derim) kullandım. Ama anne sütü ile 1 haftaya kadar tuvaletini yapamaması normalmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…