- 21 Ocak 2012
- 291
- 3
- 118
- Konu Sahibi my_angel_87
-
geçmiş olsun bizde aynı sorunu yaşıyoruz ve bi yol bulamadık.bebeğim 36 günlük.1 haftadır aşırı derecede karın ağrısı çekiyor.ayaklarını yukarıya doğru çekiyor yüzü kızrıyor ve sürekli ağlıyor.omuzuma alıp sırtını sıvazlayınca biraz rahatlıyor.kakasını yaparken vede gaz çıkartırken çok ıkınıyor ve yapamıyor yapıncada çok yapıyor ishal gibi.ne yapıcağımı şaşırdım denemediğimiz şey kalmadı.gaviskon kullandım zinco kullandım çörek otu yağı,zaytinyağı,kimyon,asidi gitmiş maden suyu,sıcak ahvlu vs. vs. ama yinede geçmedi.doktor normal dedi ama bu kadarıda normal mi. bilemiuorum.yediklerimede dikkat ediyorum.acaba yanlışmı emziriyorum?bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum.ama biberonu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.çok dikince bebeğim tıkanıyor sürekli dik tutmasam bu seferde hava yutuyor bundan mı kaynaklanıyor acab?biberonu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim
geçmiş olsun bizde aynı sorunu yaşıyoruz ve bi yol bulamadık.
bebeğim 36 günlük.1 haftadır aşırı derecede karın ağrısı çekiyor.ayaklarını yukarıya doğru çekiyor yüzü kızrıyor ve sürekli ağlıyor.omuzuma alıp sırtını sıvazlayınca biraz rahatlıyor.kakasını yaparken vede gaz çıkartırken çok ıkınıyor ve yapamıyor yapıncada çok yapıyor ishal gibi.ne yapıcağımı şaşırdım denemediğimiz şey kalmadı.gaviskon kullandım zinco kullandım çörek otu yağı,zaytinyağı,kimyon,asidi gitmiş maden suyu,sıcak ahvlu vs. vs. ama yinede geçmedi.doktor normal dedi ama bu kadarıda normal mi. bilemiuorum.yediklerimede dikkat ediyorum.acaba yanlışmı emziriyorum?bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum.ama biberonu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.çok dikince bebeğim tıkanıyor sürekli dik tutmasam bu seferde hava yutuyor bundan mı kaynaklanıyor acab?biberonu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim
biberon kullanıyorum çünkü bebeğim emerek tam doymuyor ve ağlıyor emme sürecini daha yoluna koyamadık.bende gece yatarken sağıp veriyorum.dr brown nun biberonunu aldık bizde.kimyon yiyorum ve sıcak havlu koyuyorum..çok zor bir süreç.öncelikle neden biberon kullandığını anlayamadım. bebeklerin tek rahatlama mekanizması emmektir. biberon elbette gaza neden olur hava yuttuğu için.madem anne sütü veriyorsun emzirerek vermen en mantıklısı. muhtemelen senin de bebeğinde kolik var. benim bebeğim 3,5 aylık biz hala çekiyoruz. çok zor ve sabır isteyen bi durum ama bir çözümü de yok ne yazıkki.kendin bol bol kimyon ye. çocuğuna zincoya devam et. çok sancılandığı zaman calpol ver. yazık ağrısı hafiflesin. bizim çocuk doktorumuz söylediği için sana da tavsiye ediyorum. kulaktan dolma değildir yani. biz bunları yapıyoruz ama hala çekiyoruz. umarım seninki çabuk geçer.
bebeğim 36 günlük.1 haftadır aşırı derecede karın ağrısı çekiyor.ayaklarını yukarıya doğru çekiyor yüzü kızrıyor ve sürekli ağlıyor.omuzuma alıp sırtını sıvazlayınca biraz rahatlıyor.kakasını yaparken vede gaz çıkartırken çok ıkınıyor ve yapamıyor yapıncada çok yapıyor ishal gibi.ne yapıcağımı şaşırdım denemediğimiz şey kalmadı.gaviskon kullandım zinco kullandım çörek otu yağı,zaytinyağı,kimyon,asidi gitmiş maden suyu,sıcak ahvlu vs. vs. ama yinede geçmedi.doktor normal dedi ama bu kadarıda normal mi. bilemiuorum.yediklerimede dikkat ediyorum.acaba yanlışmı emziriyorum?bazende sütümü sağıp biberonla veriyorum.ama biberonu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum.çok dikince bebeğim tıkanıyor sürekli dik tutmasam bu seferde hava yutuyor bundan mı kaynaklanıyor acab?biberonu nasıl kullanıcağımı bilmiyorum bana yardım ederseniz sevinirim
öncelikle neden biberon kullandığını anlayamadım. bebeklerin tek rahatlama mekanizması emmektir. biberon elbette gaza neden olur hava yuttuğu için.madem anne sütü veriyorsun emzirerek vermen en mantıklısı. muhtemelen senin de bebeğinde kolik var. benim bebeğim 3,5 aylık biz hala çekiyoruz. çok zor ve sabır isteyen bi durum ama bir çözümü de yok ne yazıkki.kendin bol bol kimyon ye. çocuğuna zincoya devam et. çok sancılandığı zaman calpol ver. yazık ağrısı hafiflesin. bizim çocuk doktorumuz söylediği için sana da tavsiye ediyorum. kulaktan dolma değildir yani. biz bunları yapıyoruz ama hala çekiyoruz. umarım seninki çabuk geçer.
benimde bebeğimin 40 ı yeni çıktı.Artık kafayı yemek üzereyim.Bebeğimin gazı çok mahvoluyor yavrucak.Doktor zinco verdi 2 gün iyiydi sonra fayda etmez oldu.Ne yapacağımı şaşırdım ya bir türlü uyutamıyorum emdikten sonra uyuyor 5 dk sonra ağlayarak uyanıyor ıkınıyor kızarıyor.Onu rahatlatmanın bir yolunu bulsam.Kimyonu kaynatıp vermenin iyi geldiğini duydum ama kararsızım kullanan varmı acaba.Birde rezene veren arkadaşlar nasıl kullandılar acaba.Zinco fayda etmiyo bırakayım diyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?