bebeğimin erken doğma olasılığı...

gulsem_22

Guru
Kayıtlı Üye
18 Eylül 2009
151
2
hanımlar 31+3 haftalık hamileyim.herşeyimiz planlı programlıydı.yeniyıl bebeği istiyorduk.
sat a göre doğum tarihi 16 ocak.erkek bebek bekliyorum.ve bebeğim 3 hafta önde gidiyor.doktorum her hangi bir sorun olmadığını sadece bebeğimin iri bir bebek olacağını söylüyor.
LÜTFEN TECRÜBELERİNİZİ PAYLAŞIN.böyle bir durum yaşayıpta erken doğum yapan var mı.
Bu arada doğumuda kesinlikle normal düşünüyorum bir aksilik çıkmadığı sürece tabii.
sizler kaçıncı haftanızda doğum yaptınız.

canım benim bebeğimde 2 hafta önde gidiyo ama doktorum bu durumun erken doğuma yol açmadığını söyledi bence kendini sıkıntıya sokma allah yardımcımız olsun bende 35.haftaya girdim bakalım ne zaman olcak erken olursa haber veririm sana

Tşk ederi canım.inşallah bir sürprizle karşılaşmayız.iyi haberlerinizi bekliyorum

maşallah canım yolu epey katetmişsin..
be daha 24. haftamdayım.benim bebeğimde 2 hafta önde.ama bu kesinlikle erken doğacak demek değil en azından tek başına sebep değil.sadece iri bir bebek olacak demekmiş 4kg üstü gibi.bu sana sadece nornmal doğum yapamama gibi bir durum yaratır.endişelenme.sağlıkla al kucağına inşallah..:Saruboceq:

canım önde olması iri olacağını gösteriyomuşmesela bende cumartesi doktora gittim bebişim 3300 gr olmuş doktorum bu gidişle 4 ü geçer dedi yani sezeryan olabilir ama bende hep normal olsun istiyodum nasip böyleymiş

ewt bende normal istiyorum ama hayırlısı dediğin gibi.doktorumla normal diye konuşmuştuk ama çatı muaynesinden sonra son sözü söyleyebilirim dedi.oğlumu sağlıcakla kucağıma alıyım da sezeryan normal farketmiycek artık.

merhaba. hayırlı olsun öncelikle. benim bebeğimin gelişimi de önden gidiyordu. birçok arkadaşımın da öyleydi. hepsi de doktorun söylediğinden düşük kiloda doğdu.sezeryan yapabilmek için yanlış yönlendirilebiliyor çoğu zaman. benim oğlum 20 gün önce doğdu sancım tavan yapmıştı açılmam sıfırdı acilen sezeryana alındım. 3080 gram doğdu.

bende 29 haftalık hamıleyım benım kızımda 1 hafta onde gıdıyor dr umda ırı bebek dedı allahım herkese hayırlısını versın bebıslerımızı kucagımıza almayı nasıp ettın ınsallah

insallah normal dogum yaparsin..benim bi tanidigim 4 kilo dogurdu ama verilen tarihten 1 hafta önce.....4 kiloyu normal olarak dogurdu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…